Ντόρτμουντ: Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει στον Τύπο της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της Μπορούσια που ψάχνεται για τον αντί – Μπέλιγχαμ. Τι αναφέρουν για τον άσο του ΠΑΟΚ και μία πιθανή επένδυση στο πρόσωπό του κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που είναι πλέον αρκετά κοντά.

Ειλημμένη θεωρείται η συμφωνία της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τους Γερμανούς να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν, κάνοντας διάφορες υποθέσεις εργασίας βάζοντας στην εξίσωση και τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ που βέβαια αγωνίζεται κυρίως στην μεσοεπιθετική τριάδα αλλά η Ντόρτμουντ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει παίκτες και να τους αλλάξει χαρακτηριστικά και θέσεις.

Ανάμεσα στα ονόματα, φιγουράρει και αυτό του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον συντάκτη της γερμανικής ιστοσελίδας Sporx να σημειώνει πως προσφέρεται περισσότερο για μακροπρόθεσμη επένδυση παρά μία προσθήκη που θα μπορούσε να δώσει λύση άμεσα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Κωνσταντέλιας μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή πίσω από τον επιθετικό, όσο και στην αριστερή πτέρυγα, ενώ εκτός από την τεχνική του, τα δυνατά του σημεία είναι το ένας εναντίον ενός και η ταχύτητά του.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Έουπεν ως δανεικός και την φετινή σεζόν μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει 33 εμφανίσεις έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ.

Για την Ντόρτμουντ, ο 20χρονος θα ήταν περισσότερο μια μακροπρόθεσμη επένδυση παρά μια προσθήκη που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού του, είναι ούτως ή άλλως περισσότερο μια εναλλακτική του Ρόις παρά ένας διάδοχος του Μπέλιγχαμ.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport για τον Κωνσταντέλια ενδιαφέρονται και ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, με το συμβόλαιο του που λήγει το 2027, να μην τον καθιστά απαραίτητα μια φθηνή λύση…».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο πρόβλημα σε Άρη πριν την ΑΕΚ - Εκτός κι άλλος βασικός μετά τον Πάλμα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!