Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Άρη, στη Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, μόνο με…αυτοκτονία θα χάσει το πρωτάθλημα, την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Βόλο.

Με το σφύριγμα της λήξης όλος ο πάγκος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς! Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές. Το ίδιο και οι δηλώσεις δύο εκ των συντελεστών αυτής της επιτυχίας.

Ο λόγος για τον βασικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιώργο Αθανασιάδη και τον Πέτρο Μάνταλο. Ο πρώτος εμφανίστηκε βουρκωμένος μπροστά στην κάμερα των καναλιών Novasports! Παραδέχτηκε, ότι έφυγε ως αποτυχημένος, επέστρεψε και τώρα είναι πρωταθλητής. Σε αυτή τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον εαυτό του αποκάλυψε, ότι η σύζυγός του ήταν ο άνθρωπος που τον στήριξε και τα κατάφερε να επανέλθει δυνατός!

Τις ίδιες τάσεις αυτοκριτικής είχε και ο Πέτρος Μάνταλος. Αν και δεν φορά φέτος το περιβραχιόνιο, παραμένει και αυτός μία ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας. Ο «Πετράν» τα είπε και αυτός έξω από τα δόντια. Παραδέχτηκε, ότι τα προηγούμενα χρόνια τα πράγματα ήταν περίεργα στα αποδυτήρια, ο Αλμέιδα όμως κατάφερε να κάνει την ΑΕΚ ξανά οικογένεια, κάτι που είναι και το σημαντικότερο.

Επίσης ο Μάνταλος δεν ξέχασε τον Αραούχο, δηλώνοντας, ότι τον θέλει την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο, για να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Δείτε την παρέμβασή τους στο βίντεο πάνω.