Κανονικά το βράδυ της Κυριακής (14/5), μετά το τέλος των πλέι οφ της Super League, θα γίνει η απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή, είτε αυτή είναι η ΑΕΚ, είτε ο Παναθηναϊκός.
Όπως αναφέρει η "Live Sport", η διοργανώτρια αρχή, που εδρεύει στο Μαρούσι, θα βρίσκεται σε εγρήγορση και ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων ΑΕΚ-Βόλος και Παναθηναϊκός-Άρης, θα σπεύσει στο γήπεδο που θα κριθεί ο τίτλος, με την Ένωση φυσικά να είναι το απόλυτο φαβορί.
Όσο για το ποιος θα κάνει την απονομή από την πλευρά της Super League, θεωρείται απίθανο να δώσει το τρόπαιο ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε το καθήκον αυτό θα αναλάβει είτε η αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, είτε κάποιο άλλο μέλος του ΔΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ το σήκωσε για 9 λόγους - Μην έχουν αυταπάτες στον ΠΑΟ - Δεν είναι για... γκρέμισμα ο Ολυμπιακός
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

