Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Επίσημη η ανανέωση του Φώτη Ιωαννίδη με τον ΠΑΟ - Αυτό είναι το συμβόλαιό του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-10 18:16:00

Έσκασε τώρα! Επίσημη η ανανέωση του Φώτη Ιωαννίδη με τον ΠΑΟ - Αυτό είναι το συμβόλαιό του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Επίσημη η ανανέωση του Φώτη Ιωαννίδη με τον ΠΑΟ - Αυτό είναι το συμβόλαιό του (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στο Τριφύλλι μιας και όπως έγινε γνωστό ο διεθνής ποδοσφαιριστής το απόγευμα της Τετάρτης (10/5) υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Παναθηναϊκός: Παίκτης των Πρασίνων μέχρι το 2027 θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης μιας και όπως έγινε γνωστό ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με το Τριφύλλι για τέσσερα ακόμα χρόνια .

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης - Έρχονται 6 μεταγραφές - Φεύγουν μόνοι τους από τον Ολυμπιακό"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags