ΑΕΚ: Την Κυριακή, η ΑΕΚ θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με νίκη ή ισοπαλία (!), στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Βόλο, που θεωρείται μάλλον εύκολος αντίοπαλος, αλλά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατέθεσε μια άποψη που θα συζητηθεί μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM:

-“Η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα, γιατί έδειξε σταθερότητα λόγω βάθους ρόστερ, τη στιγμή που έχει στον πάγκο τον Φαν Φέερτ και τον Φερνάντες, δυο πάρα πολύ καλούς παίκτες, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα 100% του προπονητή του, δεν είχε αυτές τις επιλογές και είδατε ότι στα τελευταία παιχνίδια, κλάταρε, λόγω έλλειψης παικτών.

Παρό όλα αυτά, ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, πρέπει να νικήσει και τον Βόλο την Κυριακή η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή ότι θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν”.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Μπέου για τον τελικό: "Δεν δίνω το γήπεδο, έκλεισαν ραντεβού θανάτου - Με αγαπάνε οι που@@ες"!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr