Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Βάζει ψηλά τον... πήχη ο Ιωαννίδης με ΠΑΟ - Ατάκες μετά την ανανέωση για τίτλους και Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-10 23:48:00

Βάζει ψηλά τον... πήχη ο Ιωαννίδης με ΠΑΟ - Ατάκες μετά την ανανέωση για τίτλους και Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βάζει ψηλά τον... πήχη ο Ιωαννίδης με ΠΑΟ - Ατάκες μετά την ανανέωση για τίτλους και Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε μετά την υπογραφή της ανανέωσης συμβολαίου με την ομάδα ο Έλληνας επιθετικός τονίζοντας μεταξύ άλλων το δέσιμο με την ομάδα.

Φώτης Ιωαννίδης: Δηλώσεις μετά την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Έλληνας επιθετικός όπου ανέφερε το δέσιμό του με την ομάδα, ενώ ανέφερε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει με τους Πράσινους τίτλους και να κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη.

Από πέρυσι φοράς μία φανέλα με έναν «βαρύ» αριθμό για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Φέτος έγινες σύνθημα στην εξέδρα. Τι μπορείς να πετύχεις από εδώ και πέρα;

«Ελπίζω να βοηθάω την ομάδα κάθε χρόνο να πετυχαίνει τους στόχους της και να αυτοί δεν είναι άλλοι από το να κερδίζουμε πρωταθλήματα, κύπελλα και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και θεωρώ ότι και ατομικά με ρεκόρ και ασίστ θα βοηθήσουν την ομάδα.»

Έχεις ήδη 98 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό. Με το νέο συμβόλαιο που πιστεύεις πως μπορείς να φτάσεις;

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα πω έναν ακριβή αριθμό, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι δεμένος με την ομάδα και θέλω να φτάσω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μέσα στα επόμενα χρόνια να κατακτήσει τρόπαια και να κάνει πορείες στην Ευρώπη», είπε ο Φώτης Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει να χαλάσει τη φιέστα της ΑΕΚ ο Μπέος - "Πάμε για τη νίκη - Το έχουν κάνει κι άλλες μικρές ομάδες"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags