Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - Αποχωρεί το καλοκαίρι ξένος παίκτης
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-11 18:47:00

Νέα δεδομένα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - Αποχωρεί το καλοκαίρι ξένος παίκτης

Sportdog Team
Νέα δεδομένα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα - Αποχωρεί το καλοκαίρι ξένος παίκτης

Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά το προσεχές καλοκαίρι μιας και όπως αναφέρει δημοσίευμα ξένος ποδοσφαιριστής πρόκειται να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Γιασμίν Κούρτιτς: Έτοιμο να κλείσει το κεφάλαιο ΠΑΟΚ είναι ο Σλοβένος μέσος μιας και όπως αναφέρουν μέσα από την πατρίδα του το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Τούμπα, ενώ παράλληλα τονίζουν ότι τη φετινή σεζόν έπαιξε ελάχιστα λόγω των τραυματισμών του.

«Είναι υγιής και επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή τον Ιούνιο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παίξει ξανά για για την ομάδα του αυτή τη σεζόν, παρά το γεγονός ότι απομένουν δύο παιχνίδια. 

Μετά το τέλος της σεζόν θα αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του. Δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε για μισό χρόνο, έκανε μόλις 12 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Η ετοιμότητά του είναι αμφίβολη, αλλά σίγουρα ο ομοσπονδιακός θα τον καλέσει, όπως συνέβη και την τελευταία φορά πριν από δύο μήνες, αν και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα τα κατάφερνε. Μετά το τέλος της σεζόν, ο Κούρτιτς θα ταξιδέψει στη Σλοβενία ​​και θα προετοιμαστεί για την Εθνική ομάδα της χώρας του με φόντο τα ματς με Φινλανδία (16 Ιουνίου) και Δανία (19 Ιουνίου)».

Θυμίζουμε πως τη φετινή χρονιά ο Κούρτιτς αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, 10 στo ελληνικό πρωτάθλημα και δύο στα προκριματικά του Conference League, με απολογισμό 3 γκολ και μια ασίστ, ενώ η τελευταία εμφάνισή του με τη ασπρόμαυρη φανέλα ήταν στις 30 Οκτωβρίου κόντρα στην ΑΕΚ, στην OPA Arena», αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Σλοβενία για τον Γιασμίν Κούρτιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ και... βλέπει ΠΑΟ - Σκάει και μεγάλη επιστροφή μετά το F4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags