Για τα δεδομένα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ, το θέμα του γηπέδου και για τα αγωνιστικά ζητήματα με τους τρεις αμφίβολους, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων», αναφέρθηκε στην Έκτακτη Γ.Σ. και Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου την προσεχή Πέμπτη (18/05) πως είναι μια τυπική διαδικασία που οφείλει να κάνει η εταιρεία, με τα ποσά να έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αφού, ο Ιβάν Σαββίδης πριν το 2020 έκανε άνοιγμα 20 εκατομμύριων, ενώ τα τελευταία χρόνια κινείται από επτά έως εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Για το θέμα του γηπέδου, είπε πως άπαντες περιμένουν τις εκλογές αν και ο ΠΑΟΚ θα δώσει, σίγουρα, τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στην Τούμπα και θα είναι τεράστια έκπληξη να αλλάξει κάτι συνταρακτικό. Εξάλλου, ανέφερε ότι τέτοιες αποφάσεις για να ληφθούν χρειάζεται αρκετό χρονικό διάστημα.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, τόνισε πως οι παίκτες μετά το διήμερο ρεπό επιστρέφουν στις προπονήσεις, με το ερωτηματικό να είναι οι αμφίβολοι, Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί και Νάσμπεργκ. Ωστόσο, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, έκανε λόγο πως το θέμα του επιθετικού είναι αυτό που «καίει», αφού, αν ο Τόμας δεν βρίσκεται σε καλή μέρα (κάτι που συνέβη απέναντι στον Ολυμπιακό) λύσεις δεν υπάρχουν, καθώς, ο νεαρός Τζίμας είναι δύσκολο να προσφέρει και να αλλάξει μόνος του την κατάσταση.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr