Facebook Pixel Ομάδα της Ισπανίας για Πάμπλο Γκαρσία - "Πιέζει" τον ΠΑΟΚ για απαντήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-21 15:00:00

Ομάδα της Ισπανίας για Πάμπλο Γκαρσία - "Πιέζει" τον ΠΑΟΚ για απαντήσεις - Ενδιαφέρον και από Ελλάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ποια ομάδα τον θέλει και τι περιμένει να γίνει στον Δικέφαλο. Ο Ουρουγουανός ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για κάτι πιο μεγάλο και για μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει. Θα μπορέσει ο Σαββίδης να του αλλάξει γνώμη; 


 

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Ρευστό φαίνεται ότι είναι το μέλλον τού Ουρουγουανού προπονητή στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από την πλευρά τού Πάμπλο για να συνεχίσει.

Όχι γιατί δεν θέλει να μείνει στους Θεσσαλονικείς, αλλά γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει η ευκαιρία για να βρεθεί, ξανά, άμεσα στην πρώτη ομάδα. Ή μήπως όχι; Γιατί η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι η θέση τού Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι δύσκολη αν δεν καταφέρει να κερδίσει το Κύπελλο.

Ίσως όχι για να αποχωρήσει άμεσα, αλλά σίγουρα στη συνέχεια θα κρίνεται από παιχνίδια σε παιχνίδι: Και εννοούμε, ήδη, από τα θερινά προκριματικά που θα δώσει η ομάδα. Μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία να περιμένει μια τέτοια εξέλιξη, υπογράφοντας συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο στον ΠΑΟΚ β΄, ή είναι δεδομένο ότι θα ψάξει να βρει αλλού την τύχη του;

Γιατί είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον τόσο από ομάδες τής Σούπερ Λιγκ (δεν είναι μόνο ο Πανσερραϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά μία ακόμα ομάδα!) όσο και από την Ισπανία! Καλά διαβάσατε, από την Ισπανία.

Ο Πάμπλο έχει σχέση αγάπης με την Οσασούνα, που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν (βρίσκεται στην 9η θέση) και, προφανώς, δεν θα ψάξει για προπονητή. Αλλά από τη Θεσσαλονίκη υπάρχει η πληροφορία ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη β΄ ομάδα της, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία.

Για το αν είναι καλύτερη η τρίτη κατηγορία τ'ης Ισπανίας από τη δεύτερη του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν είναι κάτι που σηκώνει κουβέντα. Το ζητούμενο είναι αν είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον και αν τελικά ο Γκαρσία δεν έχει τη διάθεση να περιμένει τις εξελίξεις (αν και εφόσον υπάρξουν) με τον Λουτσέσκου.

Γιατί πέρα από τον Δικέφαλο υπάρχουν και οι άλλες ομάδες τής Σούπερ Λιγκ που θα μπορούσαν να του δώσουν την ευκαιρία, αλλά είναι διαφορετικό να διατηρείς πόρτα ανοιχτή με έναν οργανισμό όπως είναι η Οσασούνα, που τον λατρεύουν σαν Θεό, και διαφορετικό να καθίσεις στον πάγκο μιας ομάδας που μπορεί να μάχεται για να "σώσει" την κατηγορία στο τέλος της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση όπου κι αν αποφασίσει να πάει, αν τελικά αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς, είναι δεδομένο ότι θα εκμεταλλευτούν το εκτόπισμά του στη Λ. Αμερική. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει ποτέ ο Δικέφαλος...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags