Facebook Pixel Super League: Αποκάλυψη Μπένετ για τους ξένους διαιτητές ενόψει της νέας σεζόν - Δεν θα αρέσει στους Big5!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-23 23:48:00

Αποκάλυψη Μπένετ για τους ξένους διαιτητές ενόψει της νέας σεζόν - Δεν θα αρέσει στους Big5!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπένετ για τους ξένους διαιτητές ενόψει της νέας σεζόν - Δεν θα αρέσει στους Big5!

Στο θέμα των διαιτητών την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος την Τρίτη βρέθηκε στη Λάρισα και μίλησε στους διαιτητές στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό μάθημα της ΕΔ/ΕΠΣΛ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Metrosport, ο Μπένετ φάνηκε ικανοποιημένος από τη διαιτησία υπογραμμίζοντας πως έγιναν λάθη, ενώ σχετικά με τους διαιτητές της νέας σεζόν τόνισε ότι θα μειωθούν αρκετά οι ξένοι για να πάρουν ακόμα πιο σημαντικά ματς οι Έλληνες.

Όπως αναφέρει το «metrosport» είπε χαρακτηριστικά: «Θα μειώσουμε κατά το ήμισυ τους ξένους. Θα παίξουν πιο σημαντικά ματς οι Ελληνες και θα γίνουν σεμινάρια για μπορούν οι Ελληνες και να πάνε έξω να πάρουν την κουλτούρα των ξένων».

Για τον τελικό τόνισε πως ο Φέλιξ Μπριχ είναι διαιτητής Παγκόσμιας κλάσης και πως θα πιάσει το άριστα. «Είναι ένα δυνατό παιχνίδι και θα δούμε πως θα εξελιχθεί» τόνισε ο Αγγλος αρχιδιαιτητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags