Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Δεσμευμένα τα 100 εκατομμύρια του Σαββίδη" - Δεν φεύγει από Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ - Νέα... Τούμπα το 2026!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-24 14:09:00

"Δεσμευμένα τα 100 εκατομμύρια του Σαββίδη" - Δεν φεύγει από Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ - Νέα... Τούμπα το 2026!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Δεσμευμένα τα 100 εκατομμύρια του Σαββίδη" - Δεν φεύγει από Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ - Νέα... Τούμπα το 2026!

Οι εκλογές τέλειωσαν και στον Δικέφαλο πρέπει να πάρουν πλέον τις αποφάσεις τους για την επόμενη μέρα. Τι γίνεται με τα χρήματα για το νέο γήπεδο και ποιο το μεγάλο πρόβλημα.

ΠΑΟΚ: Κινητικότητα φαίνεται ότι υπάρχει, ξανά, γύρω από το θέμα τής δημιουργίας τού νέου γηπέδου του Δικέφαλου. Γιατί έχει πάει πολύ πίσω το πρότζεκτ και δεν πρόκειται να βγάλουν σχέδια μέχρι να πάρουν όλα τα εχέγγυα ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Καυταντζόγλειο, ότι δεν θα υπάρχουν αλλά εμπόδια.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι κάτι κινείται στο θέμα τού νέου γηπέδου, καθώς υπάρχει μήνυμα για αλλαγή πλεύσης και πιέσεις για να προχωρήσει το πρότζεκτ. Γιατί από τον Δικέφαλο αυτό που συνεχίζουν να αναφέρουν είναι ότι από τον Αυγενάκη είναι που μπαίνουν τα εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην προχωράει το θέμα με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το κλαμπ μέχρι να γκρεμιστεί η Τούμπα και να χτιστεί η καινούργια στη θέση της.

Λύσεις εκτός Θεσσαλονίκης, όπως είναι το γήπεδο στις Σέρρες ή αλλού, έχουν απορριφθεί με χαρακτηριστική ευκολία από τον ΠΑΟΚ, με την εμβληματική ατάκα: "Αυτοί θα φύγουν από τη Θεσσαλονίκη αν δεν προχωρήσει το γήπεδο, όχι εμείς".

"Τα 100 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ότι θα βάλει ο Ιβάν Σαββίδης για την ανέγερση του γηπέδου, υπάρχουν ήδη δεσμευμένα και δεν τα αγγίζει κανείς - Συν ένα ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 20 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια για εργασίες που άπτονται της δικής της ευθύνης", σχολίασε στο sportdog έγκυρη πηγή από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που υποστηρίζουν από τον Δικέφαλο είναι αν συνεχίσει στην ίδια θέση ο θέση ο Λευτέρης Αυγενάκης, δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Είναι, όμως, θέμα μόνο ενός προσώπου για να μην προχωρήσει μια επένδυση 100+ εκατ. ευρώ και, παράλληλα, η ομάδα να φτιάξει το νέο της σπίτι; Σε κάθε περίπτωση από τον Δικέφαλο αναφέρουν ότι θα το παλέψουν ακόμα και για να είναι έτοιμο το νέο γήπεδο το 2026 (αν, τελικά, από τον ερχόνεο Σεπτέμβρη είναι στο Καυταντζόγλειο) αλλά η αλήθεια μάλλον βρίσκεται ένα-δύο χρόνια πιο μακριά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags