Πριν έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα είχε καλό όνομα στη Λατινική Αμερική, ειδικά λόγω των όσων πέτυχε με την Τσίβας στο Μεξικό. Με την Ένωση κατάφερε να κάνει... θαύματα σε έναν μόλις χρόνο, οδηγώντας την στην κατάκτηση του νταμπλ.

 

Την Τετάρτη κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο Μεξικό, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα να κάνει κίνηση για να προσλάβει τον «Πελάδο». Οι «Λας Αγκουίλας» σκέφτονται την επιστροφή του Αλμέιδα στο μεξικανικό ποδόσφαιρο, καθώς τον θεωρούν ειδικό σε όλα γίνονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Παράλληλα, έδειξε άμεση προσαρμογή σε διαφορετικές ομάδες και ξεχωρίζει με τη στρατηγική του και αναδεικνυει πρωταγωνιστές. Ωστόσο, θα απαιτηθεί μια οικονομική υπέρβαση για να καλύψει η Αμέρικα τα χρήματα που λαμβάνει στην ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028. 

Χωρίς να είναι ενήμερος ο Αλμέιδα για το ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα, απάντησε στη συνέντευξη Τύπου στα σενάρια που κυκλοφορούν για άλλες ομάδες και το μέλλον του.

«Είμαι στην ομάδα που πρέπει, δεν δέχομαι άλλες προτάσεις!», είπε αφοπλιστικά, βάζοντας τελεία στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο σύγχρονη ομάδα των τελευταίων ετών η ΑΕΚ - Λάθος Αλμέιδα με Πινέδα - "Χάλασε το μυαλό" του Λουτσέσκου

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr