Ο Παναθηναϊκός έδειξε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο στον Δημήτρη Κουρμπέλη ότι θέλει να τον κρατήσει, προσφέροντας του ένα νέο συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα και… περιμένει, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να προσθέσουμε είναι ότι ο Παναθηναϊκός έκανε την πρόταση του στον Κουρμπέλη, κατέθεσε την προσφορά του για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Με τον πλέον έμπρακτο τρόπο δείχνει στον αρχηγό του ότι θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και περιμένουμε την απάντησή του.

Φαίνεται ότι έχει μια πρόταση από το εξωτερικό όχι από την Ελλάδα. Δεν θα ήταν παράλογο να έχει μια καλή πρόταση, για έναν διεθνή παίκτη, σε πολύ καλή ηλικία, που ήταν πολύ καλός στο τέλος της σεζόν. Έκαναν την πρότασή τους στον Παναθηναϊκό, το μπαλάκι είναι στην πλευρά του ποδοσφαιριστή», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ερωτηθείς για την προοπτική μεταγραφής ενός σέντερ φορ από πλευράς Τριφυλλιού και δη του Άκπομ ή του Καρέλη, επανέλαβε ότι δεν του προκύπτει ενδιαφέρον για να αποκτηθεί τρίτος επιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απαράβατος όρος στις επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού - Πρέπει να είναι η εξαίρεση ο Ζέκα

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr