Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Υπογράφει σε ομάδα Super League ο Πάμπλο Γκαρσία - Έλληνας κόουτς στον ΠΑΟΚ - Ενστάσεις Γ. Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-27 17:20:00

Υπογράφει σε ομάδα Super League ο Πάμπλο Γκαρσία - Έλληνας κόουτς στον ΠΑΟΚ - Ενστάσεις Γ. Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Υπογράφει σε ομάδα Super League ο Πάμπλο Γκαρσία - Έλληνας κόουτς στον ΠΑΟΚ - Ενστάσεις Γ. Σαββίδη!

Αποχωρεί από την Τούμπα με μία πρωτοφανή καραμπόλα! Ο Ουρουγουανός προπονητής θέλει να αναλάβει πρώτη ομάδα και στα χέρια του έχει μία πρόταση-πρόκληση. Ποιος θα καλύψει όμως το κενό του στον Δικέφαλο;

Είμαστε ήδη στην μεταγραφική περίοδο με το τέλος των πρωταθλημάτων. Φουντώνουν οι φήμες για αλλαγές και ανακατατάξεις στους πάγκους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Πάμπλο Γκαρσία φεύγει από τον ΠΑΟΚ Β' (το δήλωσε άλλωστε πρόσφατα πως τελειώνει το συμβόλαιο του) και πηγαίνει σε ομάδα που πρόσφατα εξασφάλισε την άνοδο στην Superleague και είναι ο Πανσερραϊκός. 

Ο Ουρουγουανός πιστεύει ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στην Β' ομάδα του ΠΑΟΚ. Περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά ως πρώτος προπονητής. Άλλωστε πήρε και έναν τίτλο όσο ήταν στον πάγκο, ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2021 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό (0-1 Κρεμντσικ).

Ο Ραζβαν Λουτσεσκου τώρα, δεν πέτυχε φέτος στον ΠΑΟΚ αλλά και δεν φεύγει από τον πάγκο. Υπάρχουν όμως και ενστάσεις από τον Γιώργο Σαββιδη.

Ο Γκαρσία δεν ήταν την Παρασκευή στον πάγκο με τον Ηρακλή στην Ευκαρπία, αφού ήταν στην Αθήνα για να πάρει το πτυχίο Uefa Pro. Τον αγώνα παρακολούθησε μαζί με τον Κώστα Μαλιουφα και ο Παύλος Δερμιτζάκης. Λέτε να είναι ο επόμενος προπονητής των ασπρόμαυρων;

Αν φύγει από τις Σέρρες και δεν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του στο "καραβάκι" στην Καβάλα, που κάνει νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Εξάλλου είπαμε, μεταγραφικά σενάρια είναι όλα…

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη από Παπασταθόπουλο - Άριστη σχέση με Μαρινάκη - Αλλάζει καριέρα μετά τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags