"Φουλάρει" για την απόκτηση του Οντρέι Λινγκρ ο Παναθηναϊκός, μετά την λήξη του τσεχικού πρωταθλήματος, που βρήκε την ομάδα του 25χρονου άσου, Σλάβια Πράγας, να τερματίζει στην δεύτερη θέση.
Ο Τσέχος έχει συμβόλαιο με την Σλάβια για έναν ακόμα χρόνο, όμως όλα δείχνουν ότι "ψάχνεται" να αποχωρήσει, με το Τριφύλλι να "παίζει" δυνατά για την μεταγραφή του, προσφέροντας μάλιστα ένα πολύ σημαντικό ποσό στον τσεχικό σύλλογο.
Σύμφωνα με την "Live Sport", ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να ικανοποιήσει τα "θέλω" του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γι' αυτό φαίνεται διατεθειμένος να βγάλει από τα πράσινα ταμεία μέχρι και 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον Λινγκρ στον Παναθηναϊκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι Γιόκιτς ο Παπαγιάννης - Του χρόνου θα είναι επιπέδου Ταβάρες - Αυτή είναι εντολή του Αταμάν!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

