Παναθηναϊκός: Για τα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση παραμονής του Δημήτρη Κουρμπέλη στους Πράσινους, αλλά και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Λινγκρ αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.
«Ο Κουρμπέλης είναι ένα παιδί που είναι πάρα πολύ κλειστό, άρα δεν βγαίνει τίποτα από αυτόν. Από τον Παναθηναϊκό βγαίνουν ελάχιστα, άρα μπορούμε να κάνουμε μόνο εκτιμήσεις. Από τη στιγμή που δεν έχει πει ναι στην Τράμπζονσπορ ενώ υπάρχει εδώ και ημέρες η πρόταση του Παναθηναϊκού, δείχνει πως το σκέφτεται. Είμαστε σε φάση αναμονής, δεν νομίζω ότι θα αργήσει και πολύ.
Υπάρχουν επαφές Κουρμπέλη-Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες. Τους παίκτες που θέλεις να ανανεώσεις σαν ομάδα πρέπει να το κάνεις νωρίτερα, ένα εξάμηνο πριν. Επαναλαμβάνω ότι αν φύγει ο Παναθηναϊκός θα πάρει δεδομένα βασικό, αν μείνει όχι», είπε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να έχει βρει κάποιον παίκτη πλην του Λινγκρ για τη θέση του μέσου και να μην έχει γίνει γνωστός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη "μεταγραφή" Λουτσέσκου από Ελλάδα - "Απειλητικός από τη γραμμή, με γκολ και ασίστ" (ΒΙΝΤΕΟ)