Facebook Pixel Γάλλος ρεπόρτερ κουνά το δάχτυλο στην ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 22:16:00

Γάλλος ρεπόρτερ κουνά το δάχτυλο στην ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία!

Sportdog Team
Γάλλος ρεπόρτερ κουνά το δάχτυλο στην ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία!

"Δεν έχουν καταλάβει, ότι δεν πρόκειται να πωληθεί με 15 εκατ.Ευρώ", λέει αλλά ξεχνά άλλες περιπτώσεις.

Την άποψη, ότι η ΑΕΚ δύσκολα θα πουλήσει με 15 εκατ.Ευρώ τον Λιβάι Γκαρσία, όπως φημολογείται ότι είναι η τιμή που όρισε για την παραχώρηση του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο με αφορμή το ενδιαφέρον της Μονπελιέ, εξέφρασε δημοσιογράφος που εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ της γαλλικής ομάδας.

«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας πραγματικός στόχος, το έχουμε επιβεβαιώσει. Το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη είναι ότι η ΑΕΚ ζητάει 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι τέτοιου είδους παίκτες δεν θα αγοραστούν ποτέ απευθείας από αγγλικούς ή γερμανικούς συλλόγους, πρέπει να περάσουν από ένα ενδιάμεσο πρωτάθλημα πριν.

 

Κανείς δεν θα έρθει και θα καταβάλει αυτό το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Η λογική τιμή είναι στα 8 ή 10 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της Μονπελιέ προσπαθούν να την μειώσουν. Εργάζονται σκληρά για αυτό και τον παρακολουθούν έντονα από το τεχνικό επιτελείο», ανέφερε ο Μπερτράντ Κενέτ με αφορμή τα δημοσιεύματα που έλεγαν, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέρριψαν πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό, ο οποίος σκόραρε φέτος 14 γκολ σε 31 ματς φέτος στη Super League και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με 18 γκολ, αφού είχε και 4 στο Κύπελλο.

Το θέμα είναι, ότι η ΑΕΚ έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Ξέρει η ομάδα, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον Γκαρσία και θέλει να εισπράξει το καλύτερο αντίτιμο. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν, όσοι εκφράζουν άποψη… Υπενθυμίζεται, ότι ο Τσιμίκας πήρε μεταγραφή με 18 εκατ.Ευρώ από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ(άλλοι λένε 20) και δεν πέρασε από το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ έπαιζε ως ακραίος μπακ και όχι ως επιθετικός όπως ο Λιβάι που είχε ένα τσουβάλι γκολ φέτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags