Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog από τον Βόλο, καθώς ο Δημήτρης Μεταξάς φαίνεται ότι είναι ο παίκτης που θέλει να πάρει στην ομάδα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιατί ο 19χρονος άσος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Βόλου, ως αμυντικός μέσος, με 24 συμμετοχές και 1 γκολ, αν και προφανώς ακόμα χρειάζεται να διανύσει απόσταση για να βρεθεί στην αρχική 11άδα των Πράσινων.

Ναι μεν, δηλαδή, ο νεαρός άσος έχει προοπτικη ως ποδοσφαιριστής μπροστά του, αλλά από αυτό μέχρι το να βρεθείς να φοράς τη φανέλα μιας ομάδας στο μέγεθος του Παναθηναϊκού, υπάρχει διαφορά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στη β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη ο Αλέξανδρος Τερεζίου, 23χρονος αριστερός μπακ που αγωνιζόταν στον Βόλο και επίσης ήρθε στο τριφύλλι ως μια λύση για το μέλλον.

Άρα υπάρχει μια κουλτούρα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο να κοιτάζουν στο ρόστερ του Βόλου, για παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στους Πράσινους μακροπρόθεσμα. Μόνο που στην περίπτωση του Μεταξά καλό θα ήταν να κρατήσουν κάπως μικρό καλάθι, καθώς με την περίπτωσή του εμπλέκεται και η ΑΕΚ!

Μάλιστα, η πληροφορία που υπάρχει αναφέρει προχωρημένη συμφωνία ανάμεσα στην Ένωση και τον παίκτη! Δεν το έχουν μάθει στον Παναθηναϊκό ότι οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται τόσο άμεσα; Ή μήπως πιστεύουν ότι μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα; Γιατί είναι γεγονός ότι ο Μεταξάς είναι ποδοσφαιριστής με καλές προοπτικές και μένει να δούμε πού θα καθίσει η μπίλια στην περίπτωσή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα από Ελλάδα για Ουάρντα - "Φυλακισμένος" στην Κύπρο λόγω στρατού - Υπογράφει με μισό εκατ.!