ΠΑΟΚ: Όνομα-έκπληξη από τη Γαλλία για τον Δικέφαλο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ απασχολεί τους ανθρώπου του κλαμπ ο Τέντι Οκού - 25χρονος χαφ που μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή.

Το συμβόλαιό του με τη Λωζάνη ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και φέτος είχε 35 συμμετοχές, 20 γκολ και 9 ασίστ - Ήταν δηλαδή πάρα πολύ επιδραστικός στο παιχνίδια της ομάδας του.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, αλλά σαφώς η ομάδα του μπορεί να ζητήσει περισσότερα χρήματα για να τον παραχωρήσει. Προέρχεται από τη Χάβρη και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Λιλ, που τον εντόπισε χάρη στον Λουίς Κάμπος για να τον κάνει τον "νέο Λεμάρ".

Ένας μεγάλος τραυματισμός 7 μηνών δεν του επέτρεψε να παίξει στον γαλλικό βορρά. Μετά από μια περίπλοκη σεζόν στην Μπουλόν, ο Οκού λάμπει φέτος με την Λωζάνη και θα μπορούσε να είναι μια λύση τύπου Νάρει για τον ΠΑΟΚ: Δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής που λάμπει σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και, αν έρθει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

"Είναι βραχύσωμος, σαν τον Μπαμπαγκίντα που είχε κάποτε ο Ολυμπιακός και είναι από τις γνωριμίες του Μπότο στην Ευρώπη. Αλλά δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται από την Ελλάδα για τον Οκού, σημειώστε το αυτό", ανέφερε σε σχόλιό του στο sportdog σημαντική πηγή από τη Θεσσαλονίκη...

Η περίπτωση του Τεντι Οκού είναι εξαιρετική, μπορεί να αποκτηθεί με λογικό ποσό (με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024) και να αναδειχθεί σε λύση τύπου Νάρεϊ. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να προλάβει τους υπόλοιπους υποψήφιους μνηστήρες από το εξωτερικό και την... Ελλάδα.

 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε την πρώτη του μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν την ανακοινώνει! Διαβάστε το όνομα