Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στο... τραπέζι με πρόταση 10 εκατ. για ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Η πρώτη κίνηση Σαββίδη, τι ζήτησε ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-11 15:00:00

Στο... τραπέζι με πρόταση 10 εκατ. για ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Η πρώτη κίνηση Σαββίδη, τι ζήτησε ο Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στο... τραπέζι με πρόταση 10 εκατ. για ξένο άσο ο ΠΑΟΚ - Η πρώτη κίνηση Σαββίδη, τι ζήτησε ο Λουτσέσκου!

Πώς γνωστός Ιταλός ατζέντης μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό! Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ για τη νέα σεζόν, κάνοντας τις κατάλληλες μεταγραφές, όμως δεν πρέπει να αποκλείουμε και κάποια πιθανή πώληση. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους γνωστούς...

ΠΑΟΚ: Στο επίκεντρο φαίνεται ότι βρίσκεται o Γιάννης Κωνσταντέλιας το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κινητικότητα γύρω από άλλα  μεταγραφικά θέματα.

Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική και γεμάτη σεζόν με τους Θεσσαλονικείς, με 37 ματς, 3 γκολ και 6 ασίστ και, κατά διαστήματα, ήταν όαση στην 11άδα της ομάδας. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει φτάσει στα 6 εκατ. ευρώ (από τις 400.000 ευρώ που ήταν στα τέλη του 2022!) και το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής τού συλλόγου, αλλά είναι σαφές ότι τον είχε ευνοήσει και  ο δανεισμός του στην βελγική Έουπεν, καθώς είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκε σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι η Σάλτσμπουργκ έχει επανέλθει για την απόκτησή του, καθώς είχε δείξει ενδιαφέρον για εκείνον και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο - Μάλιστα, υπήρχε τότε η πληροφορία ότι έχει καταθέσει μια πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ και μια ακόμα ύψους 10+ εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Τις οποίες είχε απορρίψει, αμφότερες, ο ΠΑΟΚ.

Τώρα φαίνεται ότι έχει επιστρέψει ξανά, αλλά από τον Δικέφαλο επιμένουν ότι αν δεν λάβουν πρόταση 20 εκατ. ευρώ, δεν πρόκειται να καθίσουν σε τραπέζι διαπραγμάτευσης! Εύκολο να προκύψει τέτοια πρόταση; Μάλλον όχι, αλλά δεν είναι απαραίτητο να πωληθεί φέτος το καλοκαίρι ο νεαρός άσος...

Άλλοι υποψήφιοι για πώληση

Πλην του Κωνσταντέλια υπάρχουν δύο ακόμα καλές περιπτώσεις στον Δικέφαλο που θα μπορούσαν να πωληθούν το προσεχές καλοκαίρι και να φέρουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας. Αναφερόμαστε, φυσικά, στους Κουλιεράκη και Κοτάρσκι, αν και εδώ υπάρχει το εξής παράδοξο: Ναι μεν στο κλαμπ αναγνωρίζουν ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα (ειδικά όταν ο Νο2 είναι ο Ζίβκοβιτς που δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να αποχωρήσει), αλλά δεν έχει προκύψει το παραμικρό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής για τον Κουλιεράκη!

Με λίγα λόγια εκ των πραγμάτων ο μεγεθυντικός φακός πέφτει πάνω στον Κοτάρσκι, που με μάνατζερ τον Παστορέλο έχουν ανοιχτεί στην ιταλική αγορά για να βρεθεί πρόταση. Πόσο πωλείται ο 23χρονος άσος με τη χρηματιστηριακή αξία στα 2,5 εκατ. ευρώ και τα 41 παιχνίδια φέτος; Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη κάνει λόγο για 10 εκατ. ευρώ!

Με τέτοια πρόταση ο Δικέφαλος το συζητάει. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος για να του χτυπήσουν την πόρτα οι ενδιαφερόμενοι...

Λοιπές μεταγραφές

Χωρίς να υπάρχουν έσοδα από κάποια πώληση αλλά με την εξοικονόμηση περίπου 4 εκατ. ευρώ από διάφορα συμβόλαια, οι Λουτσέσκου και Μπότο θέλουν να φέρουν μέχρι το τέλος του μήνα στον ΠΑΟΚ τέσσερις παίκτες!

Σε ποιες θέσεις θα αγωνίζονται αυτοί; Δύο επιθετικοί, ένας εξτρέμ και ένας χαφ box to box! Θέλετε και ονόματα; Εδώ η κατάσταση ζορίζει, δεδομένου ότι ναι μεν θέλουν μέχρι το τέλος τού μήνα να φέρουν παίκτες, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει σχετική κινητικότητα.

Ας κρατήσουμε τα ονόματα των Τέεμου Πούκι και Μιχάλ Κρμέντσικ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags