Facebook Pixel ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: Δημοσίευμα που θα "φτιάξει" τους ΑΕΚτζήδες: "Θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Πινέδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-11 16:08:00

Δημοσίευμα που θα "φτιάξει" τους ΑΕΚτζήδες: "Θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Πινέδα"!

Sportdog Team

Η "Marca" ασχολείται σε σημερινό της θέμα με το μέλλον του Μεξικανού άσου.

Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η μαδριλένικη εφημερίδα, ο Ορμπελίν Πινέδα έχει την διάθεση και την επιθυμία να παραμείνει στην ΑΕΚ, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι "ερίζουν" και άλλες ομάδες για την απόκτησή του, με την Θέλτα φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο.

«Εκείνος με την καλύτερη αγοραστική άνοδο της αξίας του, είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, μετά την καλή χρονιά την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής, φάνηκε πως είναι υπέρ του να παραμείνει στην Ελλάδα με δεδομένη τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν», σημειώνεται σε αφιέρωμα της "Marca" στους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Θέλτα, αλλά το μέλλον τους δεν είναι ξεκάθαρο.

Εν συνεχεία στο ισπανικό Μέσο τονίζεται πως η ομάδα του Βίγκο ελέγχει το μέλλον του διεθνή Μεξικάνου και είναι αυτή που θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της ή αν θα τον παραχωρήσει σε έναν από τους υποψήφιους "μνηστήρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έχασε" η ΑΕΚ και τώρα παίρνει μεταγραφάρα με 9 εκατομμύρια ευρώ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags