Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή η διαφορά Μλαντένοβιτς με Χουάνκαρ - "Μάχη" για την ενδεκάδα - Τι "παίζει" με Αμαλά
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 14:51:00

Αυτή η διαφορά Μλαντένοβιτς με Χουάνκαρ - "Μάχη" για την ενδεκάδα - Τι "παίζει" με Αμαλά

Sportdog Team
Αυτή η διαφορά Μλαντένοβιτς με Χουάνκαρ - "Μάχη" για την ενδεκάδα - Τι "παίζει" με Αμαλά

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι με την παρουσία των Μλαντένοβιτς και Χουάνκαρ ο Παναθηναϊκός έχει ένα πλήρες πακέτο για τη θέση του αριστερού μπακ ενώ αναφέρθηκε και στον Αμαλά.

Ο ερχομός του Φίλιπ Μλαντένοβιτς σε συνδυασμό με την ύπαρξη του Χουάνκαρ, προσφέρουν στον Παναθηναϊκό ένα πλήρες πακέτο για τη θέση του αριστερού μπακ, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με τον Χουάνκαρ και τον Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα πρώτης ταχύτητας πακέτο στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Με αυτά που έχουμε δει από τον Σέρβο, θα πω ότι η θέση στην 11άδα είναι 50-50. Την πρώτη του χρονιά μόνο ο Χουάνκαρ είχε χάσει τη θέση, από τον Ζαγαρίτη, επί Μπόλονι.

 

Ίσως ο Παναθηναϊκός να μην έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστή με τη σέντρα του Μλαντένοβιτς. Η διαφορά του με τον Χουάνκαρ είναι ότι πηγαίνει πολύ στο ένας εναντίον ενός, το ψάχνει», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τον Αμαλά, ο Αθανασίου επισήμανε ότι απασχόλησε τον Παναθηναϊκό όχι μόνο τον Γενάρη, αλλά και το περυσινό καλοκαίρι, όμως παρότι τα είχε βρει με τη Σταντάρ Λιέγης ο Μαροκινός μέσος -τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό- δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξηλώνεται ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το συμβόλαιο του Μλαντένοβιτς με τον Παναθηναϊκό - Σχεδόν 1 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags