Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτά θα δώσει στον Παναθηναϊκό ο Μλαντένοβιτς - Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Πράσινων
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 08:23:00

Αυτά θα δώσει στον Παναθηναϊκό ο Μλαντένοβιτς - Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Πράσινων

Sportdog Team
Αυτά θα δώσει στον Παναθηναϊκό ο Μλαντένοβιτς - Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των Πράσινων

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη μεταγραφή του μετά την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα, όμως συνεχίζει να... τρέχει ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στα προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

Παναθηναϊκός: Για τους λόγους που Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να αποκτήσει τελικά τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, αλλά και για τις προσεχείς κινήσεις των Πρασίνων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Μλαντένοβιτς πέρασε και τα ιατρικά και τα εργομετρικά, είχε νούμερα πάρα πολύ υψηλά για μπακ. Τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Γιοβάνοβιτς, έρχεται για να διεκδικήσει θέση βασικού από τον Χουάνκαρ και να παίζει ο καλύτερος. Θα φύγει ξανά σήμερα (σ.σ. χθες) για την εθνική Σερβίας και στη συνέχεια θα πάρει παραπάνω άδεια. Τον διάλεξε γιατί θεωρεί ότι έχει πολύ καλές σέντρες και είναι εξαιρετικός δημιουργός. Ο Παναθηναϊκός υπέφερε πέρυσι στη δημιουργία και τα γκολ και από τα μπακ του, εκτός των χαφ και κάποιων εξτρέμ, δεν πήρε αυτά που ήθελε», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι το Τριφύλλι θα πάρει άμεσα παίκτη για τις θέσεις 6-8 και έναν ακόμα για το κέντρο της άμυνας, ενώ σημείωσε πως ο Λοντίγκιν είναι από τους τερματοφύλακες που επιθυμούν να παίζουν αλλά οι Πράσινοι δεν έχουν η διάθεση να τον πουλήσουν, εκτός κι αν ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει.

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός το πιθανότερο στον πρώτο του επίσημο αγώνα είναι να αγωνιστεί με τους Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ αλλά είναι πιθανό ο παίκτης που θα έρθει για αντί-Κουρμπέλης να παίξει στον άξονα και να περάσει αριστερά ο Μπερνάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags