Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανάλυση Αθανασίου: "Δεν είναι σούπερ αμυντικός ο Μλαντένοβιτς - Στόπερ, χαφ και δεκάρι στην προετοιμασία"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 15:58:00

Ανάλυση Αθανασίου: "Δεν είναι σούπερ αμυντικός ο Μλαντένοβιτς - Στόπερ, χαφ και δεκάρι στην προετοιμασία"

Sportdog Team
Ανάλυση Αθανασίου: "Δεν είναι σούπερ αμυντικός ο Μλαντένοβιτς - Στόπερ, χαφ και δεκάρι στην προετοιμασία"

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού τόνισε ότι τα χρονικά περιθώρια για την άμεση ενίσχυση του Παναθηναϊκού στενεύουν και σκιαγράφησε το προφίλ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Την ανάλυση του αγωνιστικού προφίλ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, παραθέτοντας τα… προσόντα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού.

«Κάθισα και παρακολούθησα παιχνίδια του, αλλά δεν άλλαξε η πολύ καλή γνώμη που είχα για τον Μλαντένοβιτς. Δεν είναι ο σούπερ αμυντικός, τα πλεονεκτήματά του είναι στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά είναι κάτι παραπάνω από τίμιος όμως, πηγαίνει με δύναμη στις μονομαχίες. Είναι από τους πρώτους που φεύγουν στον χώρο, είναι πραγματικά πολύ γρήγορος και αυτό δεν το είχα διακρίνει.

 

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο ισάξιους μπακ και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει από πέρυσι. Θα παλεύουν στα ίσια για τη θέση στο αρχικό σχήμα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι εξίσου σημαντικός ένα αριστερός μπακ με έναν αριστερό εξτρέμ, ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός παίζει και με τον τρόπο που παίζει. Η διαφορά Χουάνκαρ με Μλαντένοβιτς είναι ότι ο δεύτερος πηγαίνει περισσότερο στο ένας με έναν», είπε για τον Σέρβο άσο.

Μιλώντας για τις επόμενες μεταγραφές του Tριφυλλιού, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. «Πρέπει τα βασικά κομμάτια του παζλ να βρίσκονται στην Αυστρία. Ποια είναι αυτά; Ο στόπερ, το κεντρικό χαφ και το δεκάρι. Στα προκριματικά ο Παναθηναϊκός παίζει την μισή χρονιά του, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται. Επίσης, τίθεται και ποσοτικό ζήτημα εκτός από ποιοτικό για την προετοιμασία», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" στον ΠΑΟ να κάνουν το ίδιο λάθος στην Ευρώπη - Δύο παίκτες... έτοιμους, όχι χαφ και στόπερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags