Facebook Pixel Super League: Εξέλιξη... σεισμός - Ήταν να πάρει ομάδα της SL αλλά εξαγόρασε βελγικό σύλλογο - Deal 17,5 εκατομμυρίων
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 17:13:00

Εξέλιξη... σεισμός - Ήταν να πάρει ομάδα της SL αλλά εξαγόρασε βελγικό σύλλογο - Deal 17,5 εκατομμυρίων

Sportdog Team
Εξέλιξη... σεισμός - Ήταν να πάρει ομάδα της SL αλλά εξαγόρασε βελγικό σύλλογο - Deal 17,5 εκατομμυρίων

Απίστευτη εξέλιξη μιας και επιχειρηματίας που ήταν πολύ κοντά να αγοράσει τις μετοχές ελληνικού συλλόγου τελικά προχώρησε στην εξαγορά γνωστής ομάδας από το Βέλγιο.

Σούπερ deal για την οικογένεια Καμίνσκι, που ήταν κοντά στο να αγοράσει τον Παναιτωλικό, μιας και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tijd.be, η KAM Sports, ετοιμάζεται για μεγάλη επένδυση σε βελγική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η εταιρία που ανήκει στον Μάτσιεκ Καμίνσκι και τον γιο του Μικ θα αναλάβει τα ηνία της Κορτάικ με τους ίδιους να συμφωνούν με τον Βίνσεντ Ταν για την εξαγορά της έναντι 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως τονίζεται η οικογένεια Καμίνσκι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και για επένδυση σε σύλλογο της Premier League, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό δίκτυο, ενώ άρθρο της πολύ έγκυρης nieuwsblad.be επισημαίνεται πως την Τετάρτη (14/6) θα επισημοποιηθεί η συμφωνία Καμίνσκι και Ταν για την Κορτάικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags