Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Μπορδαλάς θα είναι προπονητής της Χετάφε και την επόμενη σεζόν. Αυτό άφησε να εννοηθεί -όπως αναφέρει η ισπανκή εφημερίδα «Marca»- ο πρόεδρος του συλλόγου της Μαδρίτης, Άνχελ Τόρες, κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, ενώ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Τσόκο Λοθάνο από την Κάντιθ.
«Δεν μπορώ να πω το όνομα μέχρι την Πέμπτη, αλλά είναι αυτό που θέλουν όλοι», είπε ο πρόεδρος της Χέταφε. «Είναι σε διακοπές και δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο αυτές τις μέρες», πρόσθεσε ο Άνχελ Τόρες.
Ο Μπορδαλάς, ο οποίος φερόταν υποψήφιος και για τον πάγκο του Ολυμπιακού, θα υπογράψει για τις επόμενες δύο σεζόν και θα ξεκινήσει να δουλεύει τις μεταγραφές για τη σεζόν 23/24. Ενδεχομένως να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

