Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απομακρύνεται τεχνικός - φαβορί για τον Ολυμπιακό - Τον... φωτογράφισε πρόεδρος ομάδας για αναλάβει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 20:05:00

Απομακρύνεται τεχνικός - φαβορί για τον Ολυμπιακό - Τον... φωτογράφισε πρόεδρος ομάδας για αναλάβει

Sportdog Team
Απομακρύνεται τεχνικός - φαβορί για τον Ολυμπιακό - Τον... φωτογράφισε πρόεδρος ομάδας για αναλάβει

Ακόμα ένας προπονητής που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα των Ερυθρόλευκων για τον πάγκο της ομάδας φαίνεται να τελειώνει οριστικά μιας και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει σε σύλλογο της Ισπανίας.

Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Μπορδαλάς θα είναι προπονητής της Χετάφε και την επόμενη σεζόν. Αυτό άφησε να εννοηθεί -όπως αναφέρει η ισπανκή εφημερίδα «Marca»- ο πρόεδρος του συλλόγου της Μαδρίτης, Άνχελ Τόρες, κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, ενώ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Τσόκο Λοθάνο από την Κάντιθ.

«Δεν μπορώ να πω το όνομα μέχρι την Πέμπτη, αλλά είναι αυτό που θέλουν όλοι», είπε ο πρόεδρος της Χέταφε. «Είναι σε διακοπές και δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο αυτές τις μέρες», πρόσθεσε ο Άνχελ Τόρες.

Ο Μπορδαλάς, ο οποίος φερόταν υποψήφιος και για τον πάγκο του Ολυμπιακού, θα υπογράψει για τις επόμενες δύο σεζόν και θα ξεκινήσει να δουλεύει τις μεταγραφές για τη σεζόν 23/24. Ενδεχομένως να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags