Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ - "Να βγει να μιλήσει ο Σαββίδης για..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-14 00:06:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ - "Να βγει να μιλήσει ο Σαββίδης για..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ - "Να βγει να μιλήσει ο Σαββίδης για..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο θέμα της Νέας Τούμπας και στον Ιβάν Σαββίδη.

Απόστολος Οικονομίδης: Για τα ανοιχτά ζητήματα του ΠΑΟΚ, την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη και τη Νέα Τούμπα μίλησε στο Metropols 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ να σημειώνει πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα πρέπει να βγει να εξηγήσει το πλάνο του.

«Σέβομαι τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν θα γίνει το γήπεδο, δεν γνωρίζω ακριβώς το τι γίνεται, το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει υπογραφεί το προεδρικό διάταγμα, χωρίς να ξέρω τι περιλαμβάνει, αλλά υπάρχει και η δήλωση Μητσοτάκη για συνεργασία με τον επενδυτή του Δικεφάλου».

Για το θέμα του γηπέδου , σημείωσε: «Το θέμα του γηπέδου είναι ένα σοβαρό θέμα, όταν ήμουν πρόεδρος το 2006-07 και είχα ασχοληθεί, κατάλαβα τη δυσκολία που είχε. Είναι γεγονός ότι η δήλωση του Μητσοτάκη κάτι λέει, από εκεί και πέρα το τι θα πουν και ποια θα είναι η συνεργασία δεν το ξέρουμε. Η πληροφορία μου αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο και τότε θα πρέπει να πάρει θέση και να ενημερώσει τον κόσμο, γιατί η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή έφτασε τον κόσμο να μην πιστεύει ότι θα γίνει η Νέα Τούμπα».

Ενώ για τον Ιβάν Σαββίδη: «Θα πρέπει να πάρει θέση ο Ιβάν Σαββίδης, αποτελεί υποχρέωση από την πλευρά της Πολιτείας να χρηματοδοτήσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει και με τα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ», είπε ο Απόστολος Οικονομίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟ - Υπογράφει Αμερικανός με... εντολή Μπαρτζώκα - "Οκ" οι Αγγελόπουλοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags