Facebook Pixel Ελλάδα: Αποκαλύψεις από πρώην πρόεδρο ομάδας - "Ο Κούγιας ήθελε να ξέρει την 11αδα... - Αρχικά ήταν να πάρω τον Άρη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 23:51:00

Αποκαλύψεις Μακρή για Ποστέκογλου και όχι μόνο: "Ο Κούγιας ήθελε την 11αδα - Αρχικά ήταν να πάρω τον Άρη"

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Μακρή για Ποστέκογλου και όχι μόνο: "Ο Κούγιας ήθελε την 11αδα - Αρχικά ήταν να πάρω τον Άρη"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην πρόεδρος ομάδας της χώρας όπου και αναφέρθηκε σε άγνωστα γεγονότα από το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κώστας Μακρής: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ελληνοαυστραλός μεγαλοεπιχειρηματίας που υπήρξε πρόεδρος της Παναχαικής το μακρινό 2008 και είχε φέρει στον πάγκο της πατρινής ομάδας τον Άγγελο Ποστέκογλου, νυν προπονητή της Τότεναμ.

Αρχικά για την μεταγραφή του Ποστέκογλου στην Παναχαϊκή είπε πως: «Δεν είχα πάει μόνο τον Ποστέκογλου στην Παναχαϊκή, μετά πήγα τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έφυγε νύχτα.  Μόλις γύρισα από την Αυστραλία, μου είπε να φύγουμε από εδώ δεν είναι η Πάτρα για εμάς. Μετά ο Γιοβάνοβιτς πήγε στον ΑΠΟΕΛ και τον έφτασε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε ο Άγγελός δεν είχε δουλειά. Εγώ ήξερα ότι ήταν καλός, είχε δουλέψει με τον Πούσκας για τρία χρόνια. Ήταν σκληρός και πολύ καλός στη δουλειά του. Έφτιαξε μια ομάδα που θα έπαιζε μεγάλο ποδόσφαιρο. Όμως την δεύτερη χρονιά ήρθε ο Κούγιας. Λέω δικηγόρος είναι, θα με βοηθήσει.

 Όμως τελικά είχαν πέσει πάνω μου όλα τα λαμόγια και ήθελαν να με φάνε. Μου έφαγαν πάρα πολλά λεφτά. Αυτοί ήταν κλέφτες και απατεώνες. ήμουν ο μόνος που είχε 12.000 οπαδούς στην κερκίδα με ομάδες σαν τον Διαγόρα και τον Παναιτωλικό. Μετά είχαν 150 άτομα στη κερκίδα».

Για το γεγονός ότι ο Ποστέκογλου παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή, όταν ενεπλάκη ο Κούγιας: «Ο Κούγιας είχε τον δικό του τρόπο για να τον διώξει. Ζήτησε να μαθαίνει την ενδεκάδα από τον Ποστέκογλου. Για να δει αν συμφωνεί. Ξέρω ότι μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, σταμάτησαν όλοι απότομα και παραιτήθηκε ο Ποστέκογλου μετά  από εκείνο το παιχνίδι. 

Οι εφημερίδες της Αυστραλίας έγραψαν πως ήταν πολύ ευχαριστημένος μαζί μου και με τα λεφτά. Αυτά γιατί δεν τα έγραφαν οι εφημερίδες της Πάτρας...Όμως όλοι οι πολίτες στην Πάτρα με λάτρευαν και με χειροκροτούσαν.

Από τότε δεν τον έχω δει τον Άγγελο. Τον είχα δει με την εθνική Αυστραλίας στο Ντουμπάι. Εγώ ήμουν εκεί, είχα την προβλήτα μου και ούτε τον κοίταξα. Και ο Γιοβάνοβιτς θα πει ότι ήμουν ο καλύτερος πρόεδρος που είχε».

Για τα όσα ο ίδιος έχει καταφέρει ως επιχειρηματίας: «Όταν ένας άνθρωπος πάει 16χρονών χωρίς γονείς στην Αυστραλία και γίνεται ο πιο επιτυχημένος Έλληνας της Αυστραλίας, είναι δυνατόν να κάθονται και να γράφουν κακά λόγια για μένα στην Πάτρα; Εγώ αυτή τη στιγμή κάνω ένα ξενοδοχείο 500 εκατομ. δολαρίων. Κάνουμε ένα resort στην Αίγινα και δύο ακόμα ξενοδοχεία. Και μου λέγανε τότε πως εγώ δεν έχω μαντήλι να κλάψω... 

Τέλος, αποκάλυψε και το ενδιαφέρον του να αναλάβει την διοίκηση του Άρη: «Μάλιστα, ήταν να πάω να πάρω τον Άρη με τον φίλο μου τον Γιαννάκη, αλλά έκανα βλακεία και πήγα στην Παναχαϊκή. Εκεί στη Πάτρα είχα έναν γνωστό μου από την Αυστραλία. Πήγα σε ένα δείπνο με 10 επιχειρηματίες, μου είπαν πως θα βάζανε όλοι από 50.000 ευρώ. Στο τέλος δεν έβαλε κανένας τίποτα, τα έβαλα όλα από την τσέπη μου», είπε ο Κώστας Μακρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟ - Υπογράφει Αμερικανός με... εντολή Μπαρτζώκα - "Οκ" οι Αγγελόπουλοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags