Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Αχιλλέας Μπέος ζητά τον Στέφανο Τζίμα για δανεισμό
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 12:30:00

Τη μεταγραφή της χρονιάς ο Μπέος από ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου - Μεγάλη ομάδα για Γκαρσία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τη μεταγραφή της χρονιάς ο Μπέος από ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου - Μεγάλη ομάδα για Γκαρσία!

Ο... νέος Δουβίκας από την Τούμπα και η κίνηση του Πάμπλο. Ποιον παίκτη θέλει να πάρει ο Βόλος και γιατί ο Ρουμάνος αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση και οι προσπάθειες του Ουρουγουανού προπονητή για τον επόμενο πάγκο της καριέρας του.

ΠΑΟΚ: Ποδοσφαιριστές και μάλιστα άμεσα καλείται να φέρει στον Δικέφαλο ο Ζοσέ Μπότο, δεδομένου ότι πλησιάζει η πρώτη επίσημη μάζωξη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και για την ώρα η ομάδα δεν έχει προχωρήσει αποφασιστικά ως προς την ενίσχυσή της.

Η συμφωνία με τον Μπράντον Τόμας μπορεί να είναι μια καλή αρχή αλλά, σαφώς, χρειάζεται να εμβαθύνει και μάλιστα άμεσα προς το "γέμισμα" του ρόστερ. Αποκλειστικά ως προς το γέμισμα και όχι στο να φύγουν παίκτες που υπολογίζονται.

Γιατί η πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά μας αναφέρει ότι ο Αχιλλέας Μπέος, που διατηρεί εξαιρετική επαφή με τον ΠΑΟΚ, έχει ζητήσει από τους ανθρώπους τού συλλόγου να πάρει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο τον Στέφανο Τζίμα.

Ο νεαρός άσος είναι, ίσως, ό,τι καλύτερο έχει στις ακαδημίες του ο Δικέφαλος και μόνο τυχαίο δεν είναι το ενδιαφέρον του προέδρου του Βόλου που γνωρίζει πολύ καλά πώς να εντοπίζει... λαβράκια και είτε να τα αγοράζει για τον Βόλο (από τον Φερνάντες μέχρι τον Δουβίκα) είτε να τα δανείζεται (για παράδειγμα ο Κούτσιας) και έπειτα η τιμή τους να απογειώνεται.

Ο Μπέος λοιπόν ζήτησε για έναν χρόνο δανεικό τον Τζίμα, για να του δώσει φανέλα βασικού σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να τον αξιοποιήσει πολύ καλά! Μόνο που οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν φαίνεται να ψήνονται για αυτή την προοπτική και, προφανώς, σκοπεύουν να διατηρήσουν τον Τζίμα στην τριάδα των επιθετικών. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και το εάν ο Ρουμάνος σχεδιάσει την ομάδα της νέας σεζόν με τον νεαρό άσο ως τρίτο φορ. Αν δεν το θέλει αυτό, μπορεί ο Τζίμας να γίνει...

Φεύγει ο Γκαρσία, περιμένει… μέχρι τέλους!

Μακριά από τον Δικέφαλο φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουρουγουανός προπονητής, καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται και έχει κάνει ρητό στους ανθρώπους του συλλόγου ότι θέλει να καθίσει στον πάγκο πρώτης ομάδας.

Μπορεί να γίνει αυτό άμεσα στον ΠΑΟΚ; Προφανώς όχι, καθώς είναι σαφές ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του τώρα. Ο Πανσερραϊκός είναι το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ουρουγουανός προπονητής και δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία, όμως ο ίδιος περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή κάτι καλύτερο.

Υπάρχει άλλη προοπτική; Προφανώς είναι η δεύτερη ομάδα τής Οσασούνα που θα μπορούσε να δώσει λύσεις, καθώς στην ισπανική ομάδα τον λατρεύουν. Προοπτική, όμως, θα μπορούσε να βρεθεί και στο κυπριακό πρωτάθλημα, που επίσης μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον. Ο ίδιος προσπαθεί να… λανσάρει το όνομα του τα τελευταία 24ωρα σε κάποια μεγάλη ομάδα της Μεγαλονήσου. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται μακριά από την Τούμπα!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανονάκι" μεγάλης ελληνικής ομάδας με Μάρκο Λιβάγια - Δεν είναι η ΑΕΚ - Τον φέρνει με 1,5 εκατ. ευρώ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags