Αναφερόμενος στο σίριαλ που έχει δημιουργηθεί με το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις του Κορδόν με τον Μαρτίνεθ για το συμβόλαιο που είναι να υπογραφεί βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Οι Eρυθρόλευκοι ελπίζουν να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η συγκεκριμένη ιστορία, που ήδη έχει τραβήξει. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ εξήγησε πως πρόκειται για ένα υψηλό συμβόλαιο, πάνω από 1 εκατ. ευρώ.
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Θανάση Ανδρούτσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει μέσα στον μήνα, και πρόθεση είναι να γίνει επέκταση και αναμένουμε και τις διαθέσεις του παίκτη, για τον οποίο ακούγεται ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Κορδόν, ψάχνει ήδη ομάδα - Ανατροπή με Ντόη - Έκπληξη στου Ρέντη για Σωκράτη
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο