Ξεκίνησε η νέα σεζόν στο Κορωπί, καθώς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό, πρώτη και για τον Γιάννη Παπαδημητρίου στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή του Tριφυλλιού με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές των πράσινων και να κάνει την πρώτη του ομιλία σε αυτούς.

Μάλιστα έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν λέγοντας πως όλοι μαζί πρέπει να πάνε τον Παναθηναϊκό ακόμα ψηλότερα τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικά τους είπε: "Χαίρομαι πολύ που είμαι εδω μαζί σας. Κάνατε φανταστική δουλειά όχι μόνο πέρσι αλλά γενικότερα τα δύο τελευταία χρόνια και το ίδιο πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα ψηλότερα. Οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαι καθημερινά στη διάθεσή σας".

Πάντως, πρέπει να πούμε πως στον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να καίγονται για να προχωρήσει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας! 

Ούτως ή άλλως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν συνεχίζουν ή δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Σάρλια, Πούγγουρας, Σάντσες, Πούχατς, Κουρμπέλης και Καμπετσής, κάτι που δημιουργεί και ποσοτικό έλλειμα στους πράσινους.

Οι Πράσινοι κατάφεραν κινούμενοι γρήγορα και κάνοντας μία τεράστια πρόταση να κλείσουν τον Τζούρισιτς, ωστόσο πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στις άλλες θέσεις που... πονάει το ρόστερ. 

Εξάλλου, με τα υπάρχοντα δεδομένα πηγαίνουν με διαθέσιμους στόπερ τους Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί μια έξτρα λύση εκεί, ενώ άμεσα θα πρέπει να κινηθεί το Τριφύλλι και για έναν χαφ, μετά την απώλεια του Κουρμπέλη και με δεδομένο ότι ο Ζέκα δεν είναι ακόμη στο 100%, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί, για 2η φορά στην καριέρα του.

Μένει και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα γίνει και με παίκτες που μόνο σίγουροι δεν είναι, όπως οι Σεμπαστίάν Παλάσιος και Μπερνάρ, αφού υπάρχουν... σειρήνες από το εξωτερικό, ενώ o Ευάγγελος Μίχος σας αποκάλυψε πως αβέβαιο είναι πλέον και το μέλλον του Βέρμπιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διώχνει" top όνομα από ΠΑΟ ο Τζούρισιτς - Σε ομάδα έκπληξη ο Αναστασίου - Παίκτη... 8 εκατ. ζήτησε ο Αλμέιδα!