Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο - Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη - Τα "έσκασε" χοντρά για top όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 18:30:00

Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο - Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη - Τα "έσκασε" χοντρά για top όνομα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο - Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη - Τα "έσκασε" χοντρά για top όνομα!

Ο Αργεντινός προπονητής πάντα βρίσκει λύσεις και στην Ένωση δεν ανησυχούν για το πότε θα επιστρέψει ο Αργεντινός επιθετικός...

Η ΑΕΚ είχε βρεθεί σε μια αρκετά αγχωτική κατάσταση όταν μάθαινε πως ο Σέρχιο Αραούχο θα έχανε τα 6 τελευταία ματς των πλέι οφ και ενώ κρινόντουσαν τα πάντα στα εναπομείναντα ματς.

Οι κιτρινόμαυροι δεν ήξεραν τι λύσεις θα μπορούσαν να βρουν, ωστόσο αυτός που.... δεν είχε άγχος ήταν ο Αλμέιδα, που είχε εξ αρχής εμπιστοσύνη σε όλους του τους παίκτες. Για αυτό τον λόγο άλλωσε κατάφερε και ανέδειξε ως πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ουσιαστικά ήταν ο αντί-Αραούχο και βγήκε MVP των πλέι οφ της Ένωσης, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια.

Κάπως έτσι φαίνεται πως θα ξεκινήσει και τη νέα χρονιά και με δεδομένο πως δύσκολα θα δούμε τον Αραούχο πριν τα μέσα (τουλάχιστον του Σεπτεμβρίου).

Κοινώς, ο Αργεντινός δεν θα έχει την ευχέρεια να βοηθήσει την ομάδα του στα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς. Παρόλα αυτά ο Αλμέιδα είναι πιο ήρεμος λόγω Τσούμπερ και ξέρει πως δεν καίγεται να κάνει άμεσα κάποια μεταγραφή, με τον Τσούμπερ να δικαιώνει πλήρως τον Δημήτρη Μελισσανίδη που τίναζε την μπάνκα για να τον φέρει στην Αγιά Σοφιά!

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αλμέιδα θα έχει και τον Φερνάντες, εξ αρχής και με κανονική προετοιμασία, ενώ όλοι θυμούνται την τρίπλα και το γκολ που έβαλε στον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα πιστεύουν ότι αυτό ήταν η αφετηρία της ανόδου του στην ΑΕΚ! Κοινώς, θα είναι για την Ένωση ότι ήταν πέρυσι ο Τσούμπερ, ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει καλά, είχε θέματα και στη συνέχεια έφτασε να γίνει πυλώνας της κιτρινόμαυρης ομάδας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags