Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Στον... αέρα το μέλλον Έλληνα διεθνή - Το αποκάλυψε ο ίδιος - "Μεγαλύτερες οι πιθανότητες να φύγω..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 17:45:00

Στον... αέρα το μέλλον Έλληνα διεθνή - Το αποκάλυψε ο ίδιος - "Μεγαλύτερες οι πιθανότητες να φύγω..."

Sportdog Team
Στον... αέρα το μέλλον Έλληνα διεθνή - Το αποκάλυψε ο ίδιος - "Μεγαλύτερες οι πιθανότητες να φύγω..."

Συνέντευξη σε Μέσο της χώρας που αγωνίζεται έδωσε γνωστός Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην πιθανότητα να πάρει μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι.

Τάσος Δουβίκας: Για το μέλλον του στην Ουτρέχτη και όχι μόνο μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα Voetbal International ο Έλληνας επιθετικός όπου αποκάλυψε εκτός των άλλων ότι είναι πολύ πιο πιθανό να πάρει μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι παρά να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

«Θέλω να γίνω μέρος της ευρωπαϊκής ελίτ μία μέρα και θα μάθουμε αν αυτό μπορεί να γίνει εφικτό στο μέλλον. Πάντα δούλευα εξαιρετικά σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, αλλά ονειρεύομαι περισσότερα.

Πού θα παίξω μετά το καλοκαίρι; Αν το ήξερα, θα στο έλεγα τώρα! Πραγματικά. Λατρεύω την Ουτρέχτη, είμαι πολύ ευγνώμων στους φιλάθλους. Αλλά όπως είπα, φιλοδοξία μου είναι να παίξω σε τοπ ομάδα, να παλέψω για την κορυφή. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα, να παίξεις σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Η πιθανότητα να φύγω το επόμενο καλοκαίρι είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να μείνω», είπε ο Τάσος Δουβίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη μεταγραφή της χρονιάς ο Μπέος από ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου - Μεγάλη ομάδα για Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags