Facebook Pixel Άρης: Ζορίζουν τα πράγματα για στόχο του Άρη - Ανανέωσε με την ομάδα του - Νέο ενδιαφέρον από γνωστή ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 02:11:00

Ζορίζουν τα πράγματα για στόχο του Άρη - Ανανέωσε με την ομάδα του - Νέο ενδιαφέρον από γνωστή ομάδα

Sportdog Team
Ζορίζουν τα πράγματα για στόχο του Άρη - Ανανέωσε με την ομάδα του - Νέο ενδιαφέρον από γνωστή ομάδα

Το όνομα του Φίλιπ Κράστεφ έπαιξε μεταγραφικά για τον Άρη μια περίοδο, ωστόσο η εμπλοκή πολλών ομάδων, προφανώς «πάγωσε» το όποιο ενδιαφέρον.

 

Άρης: Το όνομα του Φίλιπ Κράστεφ έπαιξε μεταγραφικά για τον Άρη μια περίοδο, ωστόσο η εμπλοκή πολλών ομάδων, προφανώς «πάγωσε» το όποιο ενδιαφέρον.

Ο νεαρός Βούλγαρος μέσος, ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη Λέφσκι Σόφιας και στη συνέχεια πήγε στο Βέλγιο, όπου υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα όπου ανήκει, τη Λόμελ, μέχρι το 2027. Προφανώς όμως δεν θα συνεχίσει εκεί, με ΜΜΕ της Ολλανδίας να αναφέρουν ότι η πρωταθλήτρια Φέγενορντ κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του.

Χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες οικονομικού ή ιδιοκτησιακού περιεχομένου, στην Ολλανδία γίνεται λόγος για μεγάλη επιθυμία του προπονητή, Άρνε Σλοτ, να αποκτηθεί ο παίκτης, για χάρη του οποίου εστάλησαν σκάουτερ σε πολλά παιχνίδια τους τελευταίους μήνες. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα στη Βουλγαρία έγραψαν ότι το ενδιαφέρον του Άρη για τον Κράστεφ έχει «πάγωσει».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη μεταγραφή της χρονιάς ο Μπέος από ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου - Μεγάλη ομάδα για Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags