Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βουίζει ο τόπος για "στόχο" του Ολυμπιακού και την εθνική Ισπανίας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 16:13:00

Βουίζει ο τόπος για "στόχο" του Ολυμπιακού και την εθνική Ισπανίας!

Sportdog Team
Βουίζει ο τόπος για "στόχο" του Ολυμπιακού και την εθνική Ισπανίας!

Ρεπορτάζ στην Ισπανία εμπλέκουν προπονητή που θέλει (ή ήθελε) ο Ολυμπιακος, με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όλα έδειχναν ότι ο Άντονι Ιραόλα θα συνέχιζε την καριέρα του στον πάγκο της Αλμερία, φαινόταν να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά όχι και ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η συνεργασία. 

Ωστόσο, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Ιραόλα περίμενε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ή από την εθνική ομάδα της χώρας του! 

Σύμφωνα με όσα γράφει η ισπανική εφημερίδα AS, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, είναι θαυμαστής της δουλειάς του Ιραόλα και θα τον ήθελε στο τιμόνι της "Furia Roja".

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που η Ισπανία είχε αποκλειστεί από την Ιταλία στα ημιτελικά του Nations League. Οι Ισπανοί προκρίθηκαν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο την προσεχή Κυριακή κόντρα στην Κροατία. 

Αν, μάλιστα, πάρουν το τρόπαιο, τότε ο Λουις Ντε Λα Φουέντε θα συνεχίσει και ο Ιραόλα θα πρέπει να περιμένει, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ. 

Το θέμα είναι αν ο Ιραόλα θα προτιμήσει να μείνει χωρίς δουλειά μέχρι να έρθει η στιγμή να φύγει ο Ντε Λα Φουέντε από την εθνική ομάδα ή θα αποδεχθεί την πρόταση κάποιου συλλόγου «καίγοντας» σε αυτή τη φάση το ενδεχόμενο να αναλάβει την Ισπανία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομική διαφορά Ολυμπιακού με Μαρτίνεθ - Μεγάλη "ζημιά" ο Μαρτίνς - Συζητήσεις ΠΑΟ για Τρόοστ-Εκόνγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags