Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φίλιπ Τζούρισιτς: "Τίναξε την μπάνκα" για Τζούρισιτς ο ΠΑΟ - Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο - Προτάθηκε και σε άλλη ελληνική ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 16:48:00

"Τίναξε την μπάνκα" για Τζούρισιτς ο ΠΑΟ - Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο - Προτάθηκε και σε άλλη ελληνική ομάδα!

του Ευάγγελου Μίχου
"Τίναξε την μπάνκα" για Τζούρισιτς ο ΠΑΟ - Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο - Προτάθηκε και σε άλλη ελληνική ομάδα!

Διπλάσια χρήματα για να φορέσει τα πράσινα! Ο Σέρβος άσος θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Τριφυλλιού, που του προσέφερε ένα απίστευτο συμβόλαιο για να έρθει στην Ελλάδα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ sportdog

Παναθηναϊκός: Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη μεσοεπιθετική γραμμή, σε μία μεταγραφή που δείχνει τις προθέσεις των Πράσινων αναφορικά με την ενίσχυσή τους το φετινό καλοκαίρι.

Ο Σέρβος διεθνής έχει στα χέρια του μία "χρυσή" πρόταση από τον Παναθηναϊκό, με συμβόλαιο σχεδόν διπλάσιο από τις αποδοχές του στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, ενώ ο Τζούρισιτς αμειβόταν με 750.000 ευρώ καθαρά από τη Σαμπντόρια, οι Πράσινοι τού έδωσαν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.400.000 ευρώ συν 800.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής!



Ο 31χρονος άσος έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Σαμπντόρια, αλλά θα αποχωρήσει ως ελεύθερος, μιάς και η ομάδα της Γένοβας αφενός υποβιβάστηκε και αφετέρου αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, που καθιστούν αμφίβολη την επιβίωσή της.

Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε τέτοια ευκαιρία και οι Πράσινοι αποφάσισαν ότι μπορούν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας όπως ο Τζούρισιτς, δεν έχασαν χρόνο. Οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν άμεσες και πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα, ο Σέρβος θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή με "σφραγίδα" Παπαδημητρίου για το Τριφύλλι, αφού ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας είναι αυτός που έχει κάνει το ταξίδι προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές για να κλείσει το deal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζούρισιτς προτάθηκε εκτός του Παναθηναϊκού και σε άλλη ελληνική ομάδα, δίχως όμως να προχωρήσει περαιτέρω η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη - Παίκτη του ΠΑΟΚ και όχι Ντόη η Γκλάντμπαχ - Τουλούζ για Έλληνα του ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags