Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βρήκε και χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Κάνουν λόγο για πρόταση στη Μπενφίκα - Παίκτης του 1,5 εκατ. ευρώ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 12:22:00

Βρήκε και χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Κάνουν λόγο για πρόταση στη Μπενφίκα - Παίκτης του 1,5 εκατ. ευρώ! (Vid)

Sportdog Team
Βρήκε και χάφαρο ο ΠΑΟΚ - Κάνουν λόγο για πρόταση στη Μπενφίκα - Παίκτης του 1,5 εκατ. ευρώ! (Vid)

Στην Πορτογαλία γίνεται λόγος για πρόταση του Δικεφάλου στους "αετούς" για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, που φέτος έπαιξε δανεικός στη Serie A.

Για την περίπτωση του 29χρονου Σουαλίχο Μεϊτέ της Μπενφίκα φέρεται να ενδιαφέρεται "ζεστά" ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής "Record".

Ο Γαλλοϊβοριανός κεντρικός χαφ, που φέτος έγραψε 35 συμμετοχές ως δανεικός στην ιταλική Κρεμονέζε και έχει αγωνιστεί και στη Μίλαν, ετοιμάζεται να αποχωρήσει εκ νέου από την Μπενφίκα, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στην υπόθεση και να γίνεται λόγος για πρότασή του στους "αετούς" για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πορτογάλους μέχρι το 2026.

«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Σουαλίχο Μεϊτέ, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Κρεμονέζε το 2022/23 και ανήκει στην Μπενφίκα. Ο ιταλικός σύλλογος, που υποβιβάστηκε στη Serie B, ξεκαθάρισε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 29χρονου Γάλλου μέσου λόγω του υποβιβασμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η "Record" για τον Μεϊτέ, ο οποίος έχει ετήσιο συμβόλαιο με απολαβές περί τα 1,4 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει η Ιταλία για ΠΑΟΚ και Γκαμπιαντίνι - Επιβεβαιώνεται η "χρυσή" πρόταση Σαββίδη - Πίεση στον παίκτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags