Facebook Pixel Μάρκο Λιβάγια: Ανατροπή για Λιβάγια - Μεγάλη ελληνική ομάδα τον... παίρνει σχεδόν τζάμπα - ΔΕΝ είναι ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 15:10:00

Ανατροπή για Μάρκο Λιβάγια - Μεγάλη ελληνική ομάδα τον... παίρνει σχεδόν τζάμπα - ΔΕΝ είναι ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή για Μάρκο Λιβάγια - Μεγάλη ελληνική ομάδα τον... παίρνει σχεδόν τζάμπα - ΔΕΝ είναι ο ΠΑΟΚ!

Τον έστειλαν Τούμπα, ωστόσο άλλη ομάδα είναι το φαβορί για τον Κροάτη επιθετικό, εφόσον αποφασίσει και ο ίδιος να αποχωρήσει ξανά από την πατρίδα του. Τα χρήματα που απαιτούνται για αυτή την τεράστια μεταγραφή πάντως, δεν είναι πολλά...

Μάρκο Λιβάγια: Με τον ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί το όνομα του διεθνή Κροάτη άσου, δεδομένου ότι οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για επιθετικό που να... παστελώνει τα γκολ.

Ο Μάρκο έχει γίνει κατ' εξοχήν τέτοιος από όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ, καθώς τη φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 42 παιχνίδια της Χάιντουκ Σπλιτ και πέτυχε 21 γκολ ενώ μοίρασε και 15 ασίστ.

Πρόκειται, προφανώς, για έναν άκρως επιδραστικό ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της ομάδας του, που γλυκοκοιτάζουν διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ - Ακόμα και ομάδες που συμμετέχουν σε δυνατά πρωταθλήματα, όπως είναι το γερμανικό!

 

Μάλιστα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και πριν από λίγο καιρό ο Ολυμπιακός είχε βάλει στο μάτι την περίπτωσή του, δεδομένου ότι ο Μπακαμπού ακόμα δεν είχε πάρει για τα καλά μπρος εκείνη την περίοδο και ο Ελ Αραμπί έδειχνε ότι είχε χάσει την παλαιότερη φρεσκάδα του. Αυτές τις ημέρες ήταν σειρά τού ΠΑΟΚ να έρθει στο προσκήνιο ως ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μάρκο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι στον Δικέφαλο γνωρίζουν πως υπάρχει ρήτρα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Λιβάγια, άρα όποια ομάδα την πληρώσει μπορεί να τον αποκτήσει.

Μόνο που από αυτά που έχουν φτάσει στα αυτιά τού sportdog, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που έχει πιθανότητες για να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα, αλλά η ΑΕΚ! Που έχει στη βιτρίνα τον Λιβάι Γκαρσία και, αν πάρει 20 εκατ. ευρώ, θα τον παραχωρήσει.

Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική από τον Λιβάγια, που και θέλει να έρθει στην Ελλάδα ξανά και αγωνιστικά θυμίζει το παιχνίδι του εκείνο του Λιβάι; Προφανώς δεν λέει κάποιος ότι ντε και σώνει θα έρθει στη Σούπερ Λιγκ ξανά ο Μάρκο Λιβάγια. Αλλά να αποφασίσει να το κάνει, η ομάδα που συγκεντρώνει πολλές περισσότερες πιθανότητες για να τον αποκτήσει είναι η Ένωση και όχι ο ΠΑΟΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" διεθνής αναγνωρισμένος άσος από την ΑΕΚ; - Αυτή η ομάδα τον θέλει - Τι θα πει ο Αλμέιδα!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags