Facebook Pixel Άκης Μάντζιος: Έσκασε τώρα! Έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Super League ο Μάντζιος
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 16:47:00

Έσκασε τώρα! Έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Super League ο Μάντζιος

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Super League ο Μάντζιος

Έτοιμος να κάτσει ξανά σε πάγκο ομάδας της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Έλληνας τεχνικός.

Κηφισιά: Σε αναζήτηση προπονητή, βρίσκονται πλέον οι διοικούντες τον σύλλογο της Κηφισιάς, καθώς ο Γιώργος Πετράκης αποτελεί παρελθόν από τους «νεοφώτιστους». Ο νεαρός τεχνικός ήταν ο «πρωτεργάτης» της ιστορικής ανόδου στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Πετράκη. Πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία, που συνέβαλε τα μέγιστα από το δικό του πόστο προκειμένου η Κηφισιά να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ιστορικής ανόδου στη Super League. Τον ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση που επέδειξε και για όσα προσέφερε.Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το φαβορί να αναλάβει τον πάγκο της Κηφισιάς μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Πετράκη είναι ο Άκης Μάντζιος που μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης είναι χωρίς ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σενάριο-βόμβα για Σλούκα και ΠΑΟ - Τα... σκάει χοντρά για γκαρντ ο Γιαννακόπουλος - Αποφασίζει ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags