Σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού επικεντρώνεται πλέον ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με υποψήφιο στόχο και γίνεται προσπάθεια, προκειμένου η μεταγραφή να κλείσει πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τέσσερις στόπερ στα "ραντάρ" του ΠΑΟ, ένας θα "κλείσει" - Επαφές για μεταγραφή πριν την Αυστρία!

Όπως αναφέρει σήμερα η "Live Sport", στο Τριφύλλι έχουν ξεχωρίσει τέσσερα ονόματα αμυντικών και θέλουν να συμφωνήσουν με ένα από αυτά μέχρι την προσεχή Κυριακή (25/6).

Παίκτες όπως ο Τρόοστ-Εκόνγκ, αλλά και ο Μίτροβιτς βρίσκονται στο πράσινο στόχαστρο και μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο "εκλεκτός" του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κέντρο των μετόπισθεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνική λύση για τέταρτος στόπερ στον Παναθηναϊκό - Πρώην της ΑΕΚ - Αξία στις 300.000 ευρώ!

Τέσσερις στόπερ στα "ραντάρ" του ΠΑΟ, ένας θα "κλείσει" - Επαφές για μεταγραφή πριν την Αυστρία!