Facebook Pixel Άρης: Φτιάχνει τον κόσμο του Άρη παλαίμαχος παίκτης - "Δεν χάνει εύκολα την μπάλα ο Πάβιτσιτς, έχει ντρίμπλα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-20 20:54:00

Φτιάχνει τον κόσμο του Άρη παλαίμαχος παίκτης - "Δεν χάνει εύκολα την μπάλα ο Πάβιτσιτς, έχει ντρίμπλα"

Sportdog Team
Φτιάχνει τον κόσμο του Άρη παλαίμαχος παίκτης - "Δεν χάνει εύκολα την μπάλα ο Πάβιτσιτς, έχει ντρίμπλα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ξένος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Κίτρινων και το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Μαρίν Λέοβατς: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και μίλησε για την πρώτη μεταγραφή του Άρη, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.

«Εχω κάποιες προτάσεις, περιμένω και περνάω λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. θα αποφασίσω που θα πάω στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μου αρέσει η Χαλκιδική στην Ελλάδα, αλλά σαφώς προτιμώ την Κροατία. Είναι το σπίτι μου» τόνισε αρχικά.

Για τον Πάβιτσιτς: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, καλός χαρακτήρας. Εφόσον τον υπογράψει ο Αρης, θα κάνει μια πολύ καλή κίνηση. Ως παίκτης είναι εξαιρετικός, έχει περάσει από τη Ντιναμό, από τη Ριέκα, μου αρέσει πολύ, είναι καλός στο ένας εναντίον εντός, δεν χάνει εύκολα την μπάλα. Είναι 8άρι αλλά έχει παίξει ως 6άρι αλλά μπορεί να παίξει και ως δεκάρι. Μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της ομάδας. Είναι ομαδικός παίκτης, διαθέτει ντρίμπλα, καλή πάσα, έχει καλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, είναι περισσότερο δεξιοπόδαρος. Νομίζω θα του αρέσει η Θεσσαλονίκη, είναι μια πόλη που πέρασα 3,5 χρόνια, δεν έχω μιλήσει μαζί του για τη μεταγραφή, είναι ωραίο μέρος για να ζει μια οικογένεια. Για μένα νούμερο ένα στην πόλη είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Άρης είναι οκ».

Για το μέλλον του ίδιου: «Εχω προτάσεις από την Κροατία αλλά θέλω να μείνω κοντά στο Ζάγκρεμπ λόγω των παιδιών μου δεν θέλω να αλλάξουν σχολείο. Είχα επαφές με τον Μπίσεσβαρ, ξέρω πως θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο αλλά πρώτα θα κάνει διακοπές και μετά θα δει τι θα κάνει», είπε ο Μαρίν Λέοβατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται με 2 κλεισμένες μεταγραφές Μαρτίνεθ - Ξύλο μεταξύ προπονητή και προέδρου σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags