Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κολλάει" του Γκαμπιαντίνι - Άλλος πλέον ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση! (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-20 22:02:00

"Κολλάει" του Γκαμπιαντίνι - Άλλος πλέον ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση! (Audio)

Sportdog Team
"Κολλάει" του Γκαμπιαντίνι - Άλλος πλέον ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση! (Audio)

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι το θέμα του Γκαμπιαντίνι «κολλάει» στην πρόταση του ΠΑΟΚ για 2+1 έτη και ο «δικέφαλος» ρίχνει το βάρος του, πλέον, στην απόκτηση άλλου επιθετικού.

Πρόβλημα σχετικά με την απόκτηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η υπόθεση του Ιταλού σέντερ φορ έχει «κολλήσει».

Και αυτό έχει συμβεί διότι υπάρχει διαφωνία στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προτείνει συνεργασία για 2+1 χρόνια, ενώ ο σέντερ φορ της Σαμπντόρια ζητά κλειστό τριετές.

Πλέον, όπως ανέφερε και ο ρεπόρτερ του σταθμού στον Τάσο Νικολόπουλο, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάξει άλλες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης, εκτός αν υπάρξει ανατροπή στο θέμα Γκαμπιαντίνι, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Κάλιαρι.

Πέραν αυτού, οι «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βίρτζιλ Μισιτζάν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τβέντε, μετρώντας 41 συμμετοχές με 10 γκολ και έξι ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόλαβε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ - "Χτυπάει" παίκτη με 3 εκατ. από Εσπανιόλ - "Φέρνει... Στολτίδη από La Liga"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags