Facebook Pixel ΑΕΚ: "Δώρο" Μελισσανίδη σε Αλμέιδα η πρώτη μεταγραφή - 2 εκατ. για Λιβάγια - Με... έκπτωση Πάλμα σε ομάδα Big-4!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 20:03:00

"Δώρο" Μελισσανίδη σε Αλμέιδα η πρώτη μεταγραφή - 2 εκατ. για Λιβάγια - Με... έκπτωση Πάλμα σε ομάδα Big-4!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Ανατροπή με τον άσο του Άρη και τις απαιτήσεις Καρυπίδη! Ποιος σύλλογος έχει μπει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του παίκτη από την Ονδούρα, πόσα χρήματα πωλείται και ποιον παίκτη έχει ζητήσει ο προπονητής της ΑΕΚ και αναμένεται άμεσα να φέρει στην Ελλάδα η διοίκηση.

ΑΕΚ: Στην υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού βρίσκεται η Ένωση το τελευταίο διάστημα, καθώς η ομάδα δεν έχει μείνει στους εορτασμούς για την κατάκτηση του νταμπλ - Αντίθετα, θέλει να δείξει ότι είναι έτοιμη ώστε την επόμενη αγωνιστική περίοδο όχι απλώς να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα αλλά να βρεθεί και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με αξιώσεις.

Η αλήθεια για τον Μάρκο Λιβάγια

Μόνο τυχαία, άλλωστε, δεν είναι ονόματα τύπου Μάρκο Λιβάγια και Λουίς Πάλμα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ειδικά από τη στιγμή που το θέμα τού Ορμπελίν Πινέδα είναι ανοιχτό ακόμα. Για τον διεθνή Κροάτη άσο οι Κιτρινόμαυροι έχουν μάθει ότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι βατή (κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ), παρόλα αυτά αν δεν πωληθεί ο Λιβάι Γκαρσία είναι δύσκολο να έρθει ένας επιθετικός με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν έχει γίνει κάποια κίνηση, αλλά καλό είναι να κρατήσουμε το όνομα του Μάρκο σε μια άκρη του μυαλού μας για το εγγύς μέλλον. Γιατί η σχέση του με την ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και μένει να δούμε τι και πώς μπορεί να προκύψει, αν υπάρξει πώληση του Λιβάι με 20 εκατ. ευρώ.

Τι ισχύει με τον Λουίς Πάλμα

Η περίπτωση του Λουίς Πάλμα φαίνεται ότι είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν ξανά ρεπορτάζ που θέλουν τους Κιτρινόμαυρους να ασχολούνται με την περίπτωσή του. Κι εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η περίπτωση του Πάλμα είναι ανεξάρτητη από τον αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα ο Πινέδα. Γιατί ο Ματίας Αλμέιδα τον έχει αξιολογήσει και τον θέλει στο ρόστερ του, για μια σεζόν με πολλά και δύσκολα παιχνίδια.

Κι εδώ είναι κάτι ακόμα που έχει ενδιαφέρον: Ο Θοδωρής Καρυπίδης φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση για την τιμή του Πάλμα, ότι δεν γίνεται να ζητάει 4 και 5 εκατ. ευρώ - Θα δυσκολευτεί αρκετά για να βρει αυτά τα λεφτά. Αντίθετα, θα μπορούσε να προκύψει μια συμφωνία με την  Ένωση  σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, συν να μπει στη συμφωνία με κάποιον τρόπο ο Φαν Φέερτ...

Αυτός έρχεται στην ΑΕΚ και οι δύο υποψήφιοι για να αποχωρήσουν!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην τελική ευθεία για να κλείσει το θέμα τής πρώτης σημαντικής μεταγραφής στη θερινή μεταγραφική περίοδο, εκείνη του στόπερ. Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του αλλά μιλάμε για σέντερ μπακ επιπέδου, που θα έρθει και θα είναι βασικός, θα κουμπώνει με τους Βίντα και Μουκουντί και θα έχει το κεφάλι του ήσυχο ο Αλμέιδα.

Υπάρχουν παίκτες που θα φύγουν; Το ενδιαφέρον τής Χάβρης για τον Σιντιμπέ είναι υπαρκτό, όπως και το ενδιαφέρον από Γερμανία και Ιταλία για τον Σιμάνσκι, αλλά δεν φαίνεται κανένας από τους δύο να σκέφτεται την αποχώρηση. Γιατί; Η πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη και, προφανώς, δεν περνάει από κανέναν αδιάφορη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην στόπερ Ίντερ και Μπαρτσελόνα εξετάζεται από ΑΕΚ - Έχουν πληρωθεί 36.5 εκατομμύρια σε μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags