ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «OneFootball», τόσο η «Ένωση», η οποία επιθυμεί διακαώς τον ποδοσφαιριστή και έχει σύμμαχο και τον Ματίας Αλμέιδα, όσο και οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους για τον Μεξικανό μέσο, με τη Θέλτα να καλείται να αποφασίσει για το που θα τον παραχωρήσει.
Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ακόμη, καθώς ο σύλλογος της Γαλικίας δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην πρόσληψη του νέου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Αυτός θα είναι που θα πάρει και την τελική απόφαση.
Όσον αφορά τον Πινέδα, ο 27χρονος χαφ έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μεξικού, ενώ θα παραμείνει εκεί, καθώς μετά το Nations League της Βόρειας Αμερικής, στις 25 Ιουνίου ξεκινά και το Gold Cup.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
