Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ από την Ιταλία - "Αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου ο Γκαμπιαντίνι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 20:14:00

Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ από την Ιταλία - "Αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου ο Γκαμπιαντίνι"

Sportdog Team
Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ από την Ιταλία - "Αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου ο Γκαμπιαντίνι"

Φαίνεται πως το μίνι σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση φτάνει στο τέλος του, αφού σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο 31χρονος σέντερ φορ της Σαμπντόρια αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Φαίνεται πως το μίνι σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση φτάνει στο τέλος του, αφού σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο 31χρονος σέντερ φορ της Σαμπντόρια αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στον Δικέφαλο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sampnews24.com ο Γκαμπιαντίνι δεν θέλει να φύγει από την Ιταλία και να παίξει εκτός χώρας και απέρριψε την προσφορά των «ασπρόμαυρων», έχοντας πλέον αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα από την Γένοβα που υποβιβάστηκε στην Serie B αλλά βρίσκεται εν μέσω αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

«Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι δείχνει προσανατολισμένος στην απόρριψη της προσφοράς του ΠΑΟΚ που του είχε κάνει μια σημαντική προσφορά για 2+1 χρόνια. Ο επιθετικός της Σαμπντόρια δεν θέλει να φύγει από την Ιταλία και μετά από δύο μέρες αναμονής και σκέψης για την πρόταση του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο καινα δει τις υπόλοιπες επιλογές για την συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει μεταξύ άλλων : «Με αυτον τον τρόπο ο 31χρονος επιθετικός παραμένει στο στόχαστρο της Κάλιαρι για την επόμενη σεζόν που την βρίσκει ξανά στην Serie A. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η παραμονή στη Γένοβα με τον τελευταίο λόγο να έχει η νέα ιδιοκτησία της Σαμπντόρια».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με ρεκόρ Μελισσανίδη ο Πινέδα - Ανατροπή με… φευγάτο στην ΑΕΚ - Δύο ποιοτικές μεταγραφές άμεσα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags