Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μουρίνιο: "Κλασικό εξάρι για τον ΠΑΟΚ - Τον... εξαφάνισε ο Μουρίνιο μετά την 6αρα - Βρε ομάδα να φύγεις"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-23 13:42:00

"Κλασικό εξάρι για τον ΠΑΟΚ - Τον... εξαφάνισε ο Μουρίνιο μετά την 6αρα - Βρες ομάδα να φύγεις"!

του Γιώργου Κτενά
"Κλασικό εξάρι για τον ΠΑΟΚ - Τον... εξαφάνισε ο Μουρίνιο μετά την 6αρα - Βρες ομάδα να φύγεις"!

Χαφ με καλό βιογραφικό και εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο, που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ - Γκονσάλο Βιγιάρ: Με τον Δικέφαλο έχει συνδεθεί η περίπτωση του διεθνή Ισπανού χαφ Γκονσάλο Βιγιάρ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τη Ρόμα αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει.

Η Χετάφε, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο δεύτερο μισό τής περσινής αγωνιστικής περιόδου (με 16 εμφανίσεις), έχει οψιόν στο συμβόλαιό του για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα το κάνει.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον χαφ της Ρόμα, χωρίς πάντως για την ώρα να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Το "κανάλι" που έχει βρει επαφή ο ΠΑΟΚ και φέτος το καλοκαίρι φέρνει στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές από το ιταλικό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι λειτούργησε ξανά, καθώς η αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ. Άρα με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και η Ρόμα δεν τον υπολογίζει, μπορεί με ένα καλό deal να έρθει εύκολα στην Ελλάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Τελειωμένος από τον Μουρίνιο - Για αυτό "κάηκε" στη Ρόμα - Καμία σχέση με Κούρτιτς"

Γιάννη, ποια είναι η άποψή σου για τον Βιγιάρ;

"Τυπικό αμυντικό χαφ είναι, έκανε μια καλή σεζόν με τη Ρόμα προ της έλευσης του Μουρίνιο και είχε αρκετές συμμετοχές, αλλά ο Μουρίνιο δεν τον "είδε" καθόλου. Την πρώτη σεζόν, από την αρχή της, είχε πει ότι δεν τον υπολογίζει και καλό είναι να βρει ομάδα".

Σε ποια θέση παίζει;

"Κλασικό εξάρι είναι, άντε ίσως να παίζει και λίγο πιο μπροστά".

Πώς τελείωσε η καριέρα του στη Ρόμα και δεν υπολογίζεται καθόλου;

"Στη λογική τού ροτέισον στο Κόνφερενς Λιγκ, όταν η Ρόμα είχε παίξει με την Μπόντο/Γκλιμτ και είχε δεχτεί 6 γκολ, ο Βιγιάρ ήταν βασικός. Τυπικά, δηλαδή, όταν είχε πάρει την ευκαιρία, την είχε κάψει τελείως".

Μπορεί να πάρει τη θέση του Κούρτιτς, για παράδειγμα, στην 11άδα του ΠΑΟΚ;

"Ο Κούρτιτς είχε και γκολ και, φυσικά, προσωπικότητα, ο Βιγιάρ δεν είναι τέτοιος. Θα μπει στη μάχη, θα πάρει κάρτες αλλά μέχρι εκεί".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατ. για Χατζηδιάκο από ελληνική ομάδα - Τον "έκοψε" ο Αλμέιδα για ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags