Ολυμπιακός: Πολύ περίεργη ήταν περασμένη χρονιά του Πεπ Μπιέλ μιας και ξεκίνησε στα... κόκκινα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ίδια, με μια αιτία να είναι το γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ στη θέση του, μιας και ελάχιστες φορές αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό ή σαν δεύτερο φορ.

Ο Ισπανός τις τελευταίες ημέρες βλέπει αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό που αναφέρουν πως η Μπεσίκτας θέλει να τον αποκτήσει, ενώ υπήρχαν και δημοσιεύματα για ομάδες από την πατρίδα του ότι θα έκαναν κίνηση για να τον αποκτήσουν, με τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ να θέλουν να τον έχουν από... κοντά ώστε να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τον παίκτη τη νέα χρονιά.

Άπαντες στους Πειραιώτες πιστεύουν τον Μπιέλ καθώς δεν μπορεί να ξέχασε την... μπάλα και τα όσα έκανε με τη φανέλα της Κοπεγχάγης, με τον Μαρτίνεθ αρχικά να θέλει να τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο, μιας και ο Ολυμπιακός ξέρει ότι αποκλείεται σε αυτή τη στιγμή να έρθει πρόταση πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ για να πωληθεί, ενώ ο παίκτης φαίνεται να νιώθει καλύτερα γνωρίζοντας ότι προπονητής του είναι ένας συμπατριώτης του και ο οποίος δείχνει να τον ξέρει καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ λόγω Σλούκα - Μέχρι 5 του ΠΑΟ στο Μουντομπάσκετ - Η πιθανή 12αδα της Εθνικής