Facebook Pixel Τάσος Δώνης: Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα τον εξετάζει;
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-23 23:53:00

Τάσος Δώνης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Ο Οζντόεφ... τελειώνει Ντάντας-Μπότο - 4 εκατ. για Παπανικολάου!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τάσος Δώνης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Ο Οζντόεφ... τελειώνει Ντάντας-Μπότο - 4 εκατ. για Παπανικολάου!

Ο Έλληνας άσος κάνει "γκελ" μετά τη σεζόν του στην Κύπρο. Ποιος είναι ο σύλλογος που εξετάζει την περίπτωση του Δώνη, γιατί η Ρακόβ κινδυνεύει να μην πάρει τα χρήματα που ζητάει για τον πρώην χαφ του Πανιωνίου και η μεταγραφή του... Ρώσου Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ που δείχνει πολλά για το φετινό καλοκαίρι και τους ρόλους στην ΠΑΕ!

ΟΖΝΤΟΕΦ/ΠΑΟΚ: η στήλη είχε κάνει την αποκάλυψη για τον διεθνή Ρώσσο κεντρικό μέσο και την προοπτική να μετακομίσει στην Τούμπα, όταν κανένας δεν είχε πάρει...χαμπάρι (αφήστε που στα μέρη μας οι περισσότεροι αγνοούσαν και το όνομά του). Για τον Λουτσέσκου μπορεί να γίνει ο... Ρώσσος Μαουρίτσιο της μεσαίας γραμμής των ασπρόμαυρων και για τον Ιβαν Σαββίδη είναι πιο εύκολο να ντιλάρει με Ρώσσο ποδοσφαιριστή. Αν αποκτηθεί ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πάντως θα τελειώσει και τυπικά η υπόθεση παραμονής/απόκτησης του Νταντάς ενώ θα επιβεβαιωθεί πως πλέον ο Μπότο δεν κάνει... κουμάντο στα μεταγραφικά, όπως πέρσι!!

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ως πρωταθλητής Πολωνίας με την Ρακόβ (τον υπέγραψε ως ελεύθερο τον Αύγουστο του 2020) η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε στο πικ της, δηλαδή στα 2.000.000 ευρώ. Σταθερά στις κλήσεις της "γαλανόλευκης" και με συμβόλαιο ως το 2025 στον πολωνικό σύλλογο, εν μέρει εξηγούνται οι τρελές απαιτήσεις της Ρακόβ. Πέρσι ζητούσε 2 και 2,5 εκατομμύρια ο πρόεδρος της,  όταν του κτύπησαν την πόρτα μπιγκφοράτες ομάδες (ΑΕΚ και Ολυμπιακός) για τον Παπανικολάου ενώ το φετινό καλοκαίρι η τιμολογησή του δεν πέφτει κάτω από τα 4.000.000 ευρώ. Αν και οι ελληνικές μανατζερικές συμβουλές προς την Ρακόβ  είναι πως οι ενδιαφερόμενοι ακούγοντας τέτοια ποσά θα στρίβουν αφού άλλο μάρκετ έχει ένας Πολωνός μέσος κι άλλο Έλληνας ( κι ας παίζει στην Πολωνία)! Και στο τέλος θα της μείνει αμανάτι ο Παπανικολάου , όπως έμεινε ο Μπουχαλάκης στον Ολυμπιακό...

ΤΑΣΟΣ ΔΩΝΗΣ: έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο στην Ρεμς, στην οποία θα γυρίσει μετά τον δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ αλλά όχι για να μείνει. Στην Κύπρο κατέγραψε συνολικά 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ και παρότι ψιλοταλαιπωρήθηκε απο μυϊκούς τραυματισμούς, σε γενικές γραμμές τα πήγε αρκετά καλά. Έκανε αναλογικά την καλύτερη σεζόν του την τελευταία 3ετία.  Μάθαμε πως ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει ενώ το όνομά του παίζει και στην Ομόνοια αλλά και στην Πάφο! Θα πρέπει βέβαια να απελευθερωθεί κι από την Ρέμς, στην οποία έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Μαθαίνω πως και στην Ελλάδα συνεχίζει να έχει...  φαν κλαμπ ο Τάσος Δώνης και αν είναι σωστή η πληροφορία κάνει γκελ στον Άρη, που έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του. Ο Άρης άλλωστε και να τονώσει το ελληνικό στοιχείο θέλει και εξτρέμ ψάχνει και αρέσκεται σε περιπτώσεις τύπου Δώνη. Με βαρύ βιογραφικό ( Γιουβέντους, Νις, Στουτγάρδη, Ρεμς) και... επώνυμο,  με 10.000.000 ευρώ πληρωμένα fees στην καριέρα του, με χρηματιστηριακή αξία πρίν από μια 5ετία στα 4.000.000 και ενώ τον Αύγουστο θα κλείσει τα 27 του χρόνια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατ. για Χατζηδιάκο από ελληνική ομάδα - Τον "έκοψε" ο Αλμέιδα για ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags