Facebook Pixel ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: Έβγαλε είδηση ο μάνατζερ του Πινέδα - Έτσι θέλει να τον αγοράσει η ΑΕΚ - Δήλωση που "δείχνει" deal!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 08:36:00

Έβγαλε είδηση ο μάνατζερ του Πινέδα - Έτσι θέλει να τον αγοράσει η ΑΕΚ - Δήλωση που "δείχνει" deal!

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο μάνατζερ του Πινέδα - Έτσι θέλει να τον αγοράσει η ΑΕΚ - Δήλωση που "δείχνει" deal!

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του Μεξικανού άσου.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει το 100% των δικαιωμάτων του Ορμπελίν Πινέδα από την Θέλτα και πως ο ίδιος ο Μεξικανός θέλει να παραμείνει στην Ένωση για να παίξει και στην Ευρώπη, μίλησε ο μάνατζερ του παίκτη, Μάριο Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δουλεύουμε την υπόθεση εδώ και κάποιες εβδομάδες. Η ιδέα από πλευράς ΑΕΚ είναι να αγοράσει τον Ορμπελίν. Να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του. Το θέμα είναι να συζητήσουμε με τη Θέλτα για να δούμε πως μπορούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με την ΑΕΚ. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να πάει στη Θέλτα και να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα του Βίγο.

Στους μήνες που ήταν στη Θέλτα δεν πήρε τα λεπτά συμμετοχής που ελπίζαμε. Στην ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα βρήκε μια ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής, κατάφερε να επανακτήσει το επίπεδό του, πήγε στο Μουντιάλ, έπαιξε πολύ καλά και κατέκτησε με την ΑΕΚ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. 

Η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον Ορμπελίν θα του άρεσε να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις. Γι' αυτό προσπαθούμε και παλεύουμε για να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τη Θέλτα και να συνεχίσει στην ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες... σειρήνες για Λιβάι Γκαρσία από το εξωτερικό - Το "αγκάθι" στα λεφτά που θέλει η ΑΕΚ

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags