Facebook Pixel ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: Σαφές μήνυμα από Πινέδα - Πότε απαντάει ο στόπερ στην ΑΕΚ - Τι ξεκαθάρισε για Άμραμπατ ο Κετσετζόγλου
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 14:43:00

Σαφές μήνυμα από Πινέδα - Πότε απαντάει ο στόπερ στην ΑΕΚ - Τι ξεκαθάρισε για Άμραμπατ ο Κετσετζόγλου

Sportdog Team
Σαφές μήνυμα από Πινέδα - Πότε απαντάει ο στόπερ στην ΑΕΚ - Τι ξεκαθάρισε για Άμραμπατ ο Κετσετζόγλου

Το σαφές μήνυμα Πινέδα ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και τη σημασία που έχουν τα λεγόμενά του μάνατζέρ του υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα ενθαρρυντικά μηνύματα που προέκυψαν για την ΑΕΚ από τις δηλώσεις του μάνατζερ Πινέδα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου και στάθηκε αρχικά στο γεγονός ότι έγινε σαφής η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει στην Ένωση.

Χαρακτήρισε λοιπόν πολύ σημαντικό ότι αυτό ξεκαθαρίστηκε από τον εκπρόσωπό του, διότι εκείνος είχε ψαχτεί και με άλλες ομάδες (οπότε ενδεχομένως να ήταν εκτός συνεννόησης με τον παίκτη).

Τόνισε, δε, ότι με τα λεγόμενά του είναι σαν να επιβεβαίωσε και τα ισπανικά ρεπορτάζ που θέλουν τη Θέλτα να βιάζεται να πουλήσει τον παίκτη (για λογιστικούς λόγους) ως τις 30 του μήνα.

Κατά τ’ άλλα, υπογράμμισε ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει σίγουρα απάντηση από τον στόπερ και ξεκαθάρισε πως αν δεν προκύψει ανατροπή στο ίδιο διάστημα με τον Άμραμπατ, ο Μαροκινός δεν πρόκειται να επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες... σειρήνες για Λιβάι Γκαρσία από το εξωτερικό - Το "αγκάθι" στα λεφτά που θέλει η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags